Smartphony S7 a S7 edge ze série Galaxy přicházejí s lákavou letní nabídkou

Budoucí majitele modelů Galaxy S7 a S7 edge jistě potěší, že Samsung jim při koupi vrátí 3 500 Kč zpět.

Praha, 3. července 2017 – Ideální akce na léto, kdy díky cenovému bonusu můžete podniknout o dovolenou či výlet navíc. Společnost Samsung svým zákazníkům po zakoupení telefonů Galaxy S7 a S7 edge vrátí zpět 3 500 Kč. Koupený telefon musí zákazníci zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu a zaslat účtenku spolu s fotografií čísla IMEI. Akce platí u vybraných prodejců od 1. 7. do 20. 8. 2017 nebo do vyčerpání zásob.

Modely Galaxy S7 a S7 edge budou ideálním společníkem při každém letním dobrodružství především díky svému fotoaparátu. Ten využívá technologii Dual Pixel, kdy je možné pořídit velmi kvalitní snímky i za špatných světelných podmínek. Dobrá výdrž baterie i slot na microSD karty jsou dalšími benefity, které ocení každý cestovatel. Díky certifikaci IP68 jsou telefony navíc odolné vůči prachu a vodě.

Doporučená maloobchodní cena je u modelu Galaxy S7 15 999 Kč a u S7 edge 18 999 Kč. Více informací o telefonech naleznete na www.samsung.cz.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.