Energy Sistem uvádí nová designová Bluetooth sluchátka

Praha, 26. října 2017 – Společnost Energy Sistem, přední španělský výrobce spotřební elektroniky s důrazem na originalitu a design, uvádí na český a slovenský trh dvojici výkonných bezdrátových designových sluchátek. Novinky přinášejí mj. vysoký komfort při nošení, snadné ovládání prostřednictvím vestavěných tlačítek, takřka neomezenou svobodu pohybu díky Bluetooth připojení a výborné zvukové parametry.

Výkonná a stoprocentně bezdrátová

Unikátní bezdrátová in-ear sluchátka Energy Earphones 6 přinášejí revoluční způsob poslechu hudby. Jejich speciální tvar s flexibilními háčky umožňuje pevné uchycení v uších, nejnovější bezdrátové technologie True Wireless a Bluetooth 4.1 zase zajišťují špičkovou kvalitu přenosu zvuku a zároveň obrovskou svobodu pohybu. Kabely nejsou použity ani mezi samotnými sluchátky, takže oblíbené písničky mohou poslouchat dva lidé současně na různých místech.

Součástí sluchátek je také mikrofon a multifunkční tlačítko umožňující snadné a rychlé ovládání. Sluchátka lze nabíjet jednotlivě i současně prostřednictvím přiloženého USB kabelu se dvěma microUSB konektory. Sluchátka Energy Earphones 6 vydrží přehrávat hudbu až pět hodin na jedno nabití.

Prémiový design s maximální výdrží

Stylová bezdrátová skořepinová sluchátka Energy Headphones 3 Bluetooth s technologií Bluetooth 4.1 a výdrží akumulátoru až 12 hodin na jedno nabití zajistí každému uživateli kvalitní a ničím nerušený hudební zážitek. Ke snadnému ovládání slouží dotyková tlačítka na skořepinách; jejich prostřednictvím si uživatel může snadno nastavit hlasitost zařízení, procházet playlist či třeba přijímat hovory, aniž by musel sáhnout po svém smartphonu nebo hudebním přehrávači.

Maximální pohodlí při poslechu hudby poskytuje speciální design sluchátek s nastavitelným hlavovým mostem a výklopnými mušlemi s úhlovým rozsahem až 10 °. V případě potřeby lze sluchátka navíc snadno složit a přibalit sebou kamkoli na cesty.

Cena a dostupnost

Společnost Energy Sistem nabízí nadstandardní tříletou záruku bez omezení a klade velký důraz nejen na design a inovativní technologie, ale rovněž na vysokou dostupnost svých produktů. Sluchátka Energy Earphones 6 si mohou zákazníci koupit za doporučenou koncovou cenu 1 790 Kč s DPH, model Energy Headphones 3 Bluetooth je pak v prodeji za doporučenou koncovou cenu 1 199 Kč s DPH.

O společnosti Energy Sistem

Před více než 20 lety se sešli čtyři mladí španělští vizionáři nad myšlenkou designu a výroby přenosné elektroniky pro volný čas. Tak vznikla Energy Group, která si vytkla za cíl dodávat na trh originální inovativní produkty, dostupné širokému spektru zákazníků. V současnosti působí korporace pod názvem Energy Sistem Technology SA. Společnost navrhuje, vyrábí a distribuuje pestré portfolio produktů z oblasti spotřební elektroniky, přinášejících nejnovější technologie a originální design. Výrobky Energy Sistem jsou prodávány na pěti kontinentech a ve více než 50 zemích světa, kde se z nich každý den těší miliony uživatelů. Společnost klade velký důraz také na kvalitu svých výrobků, proto poskytuje nadstandardní tříletou záruku bez omezení.

V České republice je Energy Sistem exkluzivně zastoupen společností Getta Trade, autorizovanou distribuci zajišťuje společnost SWS. Více informací je k dispozici na webu www.energy-sistem.cz.