Nejmenší Bluetooth reproduktor Bose, který vydrží i ponoření do vody, přichází na náš trh

Historicky nejmenší přenosný Bluetooth reproduktor od legendárního výrobce audio zařízení Bose míří na náš trh. Bose SoundLink Micro je velmi odolný vůči nárazům, prachu i vodě. Vejde se do dlaně, ale vytváří hudební kulisu, kterou by uživatelé čekali od několikanásobně větších přístrojů.

Praha, 31. října 2017 – Společnost BaSys, výhradní distributor produktů Bose pro Českou republiku a Slovensko, oznamuje, že Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Micro bude na našem trhu již za několik dní. Tento malý přístroj je díky své velmi odolné konstrukci jako stvořený pro outdoorové využití na horách, cyklovýletech, u vody i na cestách za dobrodružstvím. Nevadí mu prach, písek, extrémní teploty, nárazy, a dokonce ani úplné ponoření do vody, přičemž s rezervami splňuje specifikaci odolnosti IPX7. Navrhován a testován byl s ohledem na ponoření do mýdlové, chlorované, a dokonce slané vody.

Jednoduché, ale geniálně provedené pružné poutko na zadní straně umožňuje uchycení Bose SoundLink Micro na pásek, batoh, nebo dokonce řídítka kola. O aktuální kondici vestavěné dobíjecí baterie, která zásobuje reproduktor energií až na 6 hodin, informují uživatele anglicky mluvené hlášky. Párování s telefony nebo jinými zdroji zvuku vybavenými rozhraním Bluetooth usnadňuje využití funkce NFC.

Ještě bohatší zvuk ze dvou reproduktorů současně

S využitím aplikace Bose Connect lze propojit dva reproduktory do jednoho kompletu a využít skutečné „stereo“ reprodukce nebo „party“ módu, při kterém hraje z obou přístrojů stejná hudba. Když budete chtít, můžete Bose SoundLink Micro využít také například v autě jako hlasité handsfree.

Bose SoundLink Micro bude na našem trhu k dostání již v první polovině listopadu za doporučenou koncovou cenu 3 190 Kč (119,95 €), a to ve všech třech barvách – černé, půlnoční modré a oranžové.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.