NN patří mezi Nejlepší životní pojišťovny roku 2018

Praha, 30. října 2018 – NN Životní pojišťovna získala druhé místo v rámci cen „Nejlepší pojišťovna 2018“ v kategorii životních pojišťoven. Potvrdila tak naplňování své strategie nabídnout klientům vždy kvalitní produkty a služby, srozumitelnou komunikaci a vysokou dostupnost, a navíc díky zdravým výsledkům hospodaření poskytovat záruku stability a dlouhodobé udržitelnosti.

„Lidé od své pojišťovny dnes chtějí jednoduchost, rychlost a srozumitelnost. Proto jsme letos například rozšířili krytá rizika, patříme mezi nejrychlejší na trhu při výplatě peněz po pojistné události, snažíme se našim klientům nabídnout skvělé produkty za dobré ceny a zároveň mluvíme jejich jazykem,“ říká k ocenění generální ředitel NN ČR/SK Maurick Schellekens.

Výsledky výzkumu Nejlepší pojišťovna 2018 jsou založeny na analýze celé řady číselných údajů, která poskytují ucelený obraz o jednotlivých pojišťovacích institucích. Nedílnou součástí podkladů pro analýzy jsou také četná mystery testování (shopping, calling, mailing), která hodnotí péči o zákazníka.

„Ocenění patří všem našim zaměstnancům, obchodní službě i distribuci. Ceníme si ho o to víc, že výzkum porovnává všechny pojišťovny působící na českém trhu a hodnotí je opravdu jen pomocí nezpochybnitelných dat. Bez hlasu odborné poroty nebo bez panelu odborníků,“ doplňuje Maurick Schellekens.

NN Životní pojišťovna působí na českém trhu od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet životní pojištění. NN Životní pojišťovna je držitelem ocenění Superbrands 2016 a 2018, její produkty se pravidelně umisťují na předních místech v oborových soutěžích. V soutěži „Finparáda.cz  – Finanční produkt roku 2016 a 2018“ se flexibilní životní pojištění NN Smart umístilo na 1. místě v kategorii „Investiční životní pojištění“ a rizikové životní pojištění NN Život na 2. místě v kategorii „Rizikové životní pojištění“.

—————————–

NN Životní pojišťovna

NN Životní pojišťovna působí na českém trhu již od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet životní pojištění. NN Životní pojišťovna je držitelem ocenění Superbrands 2016 a 2018, její produkty se pravidelně umisťují na předních místech v oborových soutěžích. V soutěži „Finparáda.cz  – Finanční produkt roku 2016 a 2018“ se flexibilní životní pojištění NN Smart umístilo na 1. místě v kategorii „Investiční životní pojištění“
a rizikové životní pojištění NN Život na 2. místě v kategorii „Rizikové životní pojištění“. Více informací najdete na www.nn.cz.

NN Penzijní společnost

NN Penzijní společnost začala nabízet soukromé spoření na penzi v roce 1995 jako jedna z prvních společností v České republice. Za 20 let působení v ČR připsala klientům zhodnocení ve výšce 5 miliard korun. V roce 2013 klientům přinesla inovativní řešení správy soukromého spoření na penzi v podobě on-line portálu Moje NN, který postupně rozšířila i na správu životní pojištění. NN Penzijní společnost je nově držitelem ocenění Superbrands 2017. V soutěži „Finparáda.cz  – Finanční produkt roku 2017“ se NN Penzijní společnost umístila na 3. místě v kategorii „Doplňkové penzijní spoření“. Bližší informace o NN Penzijní společnosti najdete na www.nnpenzijnispolecnost.cz.

NN Group

NN Group působí v 18 zemích, kde poskytuje služby 17 milionům klientů, o které pečuje 15 000 zaměstnanců. NN navazuje na 170letou tradici v oboru finančních služeb a její název je odkazem na pojišťovnu Nationale-Nederlanden, pod jejíž vlajkou NN v minulosti působila i v České republice. NN Group se celkově zaměřuje především na životní pojištění, důchodové spoření a investiční management, v některých zemích ale poskytuje i bankovní a další finanční služby.