WE ARE SIGNATURE – boří klišé v digitálním marketingu

27. listopadu 2019, Praha – Za společností WE ARE SIGNATURE stojí Tereza Čencová a Kristýna Szkanderová, dvě profesionálky, které se nebojí dělat věci jinak. Nevedou tradiční marketingovou agenturu, ale tým nezávislých odborníků, který přistupuje ke každému klientovi individuálně a dokáže pro něj nalézt vždy to nejlepší řešení. Specializují se na sociální sítě, influencer marketing, PPC reklamy, nastavení SEO optimalizací, tvorbu a analýzu webu, kompletní strategie a individuální školení a workshopy. Grafiku navíc zastřešují vlastním produkčním týmem.  Každou oblast řeší zkušený specialista, nadšený pro svůj obor. Přestože jsou WE ARE SIGNATURE na trhu teprve od jara, do jejich portfolia již patří firmy jako L‘Oréal Professionnel, Portu.cz, Tangle Teezer, Feedo nebo BIDLI.

WE ARE SIGNATURE přináší svěží vítr do světa digitálního marketingu. „Zásadní je, že nejsme jen další marketingová agentura, ale propojujeme nezávislé odborníky a freelancery napříč marketingem.  Co nás odlišuje od ostatních, je opravdu individuální přístup a tým odborníků, kteří se neustále vzdělávají v rámci své specializace, říká Kristýna Szkanderová, Co Founder/Senior Social Media Manager. „Jsme sice mladá firma, ale každý z nás má za sebou mnohaleté zkušenosti a řadu spokojených klientů. Nebojíme se bořit zaběhnutá klišé a tvoříme strategie na základě zdravého rozumu, aniž bychom podléhali zaběhnuté rutině,“ doplňuje Tereza Čencová, Co Founder/Senior Social Media Manager/Influencer, jejíž specializací je také influencer marketing. Sama působí i jako influencerka, a tudíž může na problematiku nahlížet z obou stran. 

Služeb WE ARE SIGNATURE využívají i velcí hráči na trhu. Dokazuje to série odborných školení pro BIDLI, L’Oréal, Fyzikální ústav či PR akademii. Školení WE ARE SIGNATURE se mohla zúčastnit také široká veřejnost v Praze a Ostravě. Tým se věnuje i charitativním projektům a pomáhá s online marketingem například Nadaci Leontýnka nebo nadačnímu fondu Křídlení.

Více informací naleznete na www.wearesignature.cz.