Novinka od Tesco Mobile Za kredit zaplatíte svými nákupy

Praha, 3. prosince 2019 – Virtuální operátor Tesco Mobile představil unikátní novinku na českém trhu. Zákazníci mohou využít k platbě telefonního kreditu Clubcard body, které nasbírají za své nákupy. Navíc množství nasbíraných bodů mohou snadno zdvojnásobit. V praxi tak ti, co v Tescu nakupují pravidelně, mohou telefonovat s velkou slevou, anebo úplně zdarma.

Neplacenka, tak se nazývá novinka od Tesco Mobile a Clubcard. Umožňuje uhradit kredit pomocí nasbíraných Clubcard bodů. „Jedná so o novinku, která propojuje stávající služby a umožňuje využít body nejen k nákupu, ale i k uhrazení kreditu na volání. Právě touto cestou chceme propojovat nabídky, které mají zákazníci v rámci Tesco k dispozici,“ říká Jan Semotán, generální manažer Tesco Mobile. 

Princip je velmi jednoduchý. Neplatíte za kredit, když nemusíte. Díky novince Tesco Mobile a Clubcard  vám odteď kredit zaplatí vaše nákupy v Tesco. Navíc poukázky Clubcard lze zdvojnásobit a proměnit na Tesco Mobile kredit v aplikaci Tesco Mobile, v aplikaci Clubcard nebo přímo na pokladnách v Tesco. Získaný kredit pak mohou zákazníci využít na volání, SMS a mobilní data.

Jak zdvojnásobit kredit na volání?

V aplikaci Tesco Mobile – své poukázky si jednoduše zdvojnásobíte v sekci KREDIT. Potřebujete jen číslo vaší Clubcard karty a papírovou poukázku z Clubcard vyúčtování.

V aplikaci Clubcard – jen si vyberete, zda použijete poukázku na nákupy v Tesco nebo na dobití kreditu Tesco Mobile. 

Na pokladnách Tesco – požádáte obsluhu na pokladně a ta už vše provede za vás.

Tesco Mobile

Virtuální operátor, který navazuje na několikaleté zahraniční zkušenosti z Velké Británie, Irska, Slovenska a dalších zemí. Od května 2013 poskytuje služby plnohodnotného mobilního operátora i v České republice. Dnes se může pyšnit již více jak 160 000 spokojenými zákazníky. Své služby provozuje prostřednictvím sítě O2, díky které nabízí svým zákazníkům 99,6% pokrytí a prvotřídní kvalitu. Portfolio služeb, které neustále rozvíjí, je postavené na bázi předplacených karet. Prostřednictvím distribuční sítě obchodů Tesco a dalších partnerů nabízí více než 8000 míst k dobití. Více informací naleznete na: http://www.tescomobile.cz/