A je to tu… další ročník designérské soutěže spuštěn

Společnost Office Depot vyhlásila další, v pořadí již třetí designérskou soutěž pro všechny studenty a designéry.
Letošním tématem je „Voda pro život“

Na úplném počátku myšlenky uspořádat designovou soutěž pro Office Depot byl strategický cíl dodat dodavateli kancelářských potřeb druhou, lidštější tvář a dostat se tak do povědomí veřejnosti. Z několika nápadů se tak Office Depot vydal cestou designu, který nejvíc nabízel propojení s produkty. Osloveni byli primárně studenti grafických škol, zapojit se ale mohl každý kreativní nadšenec.

První ročník soutěže nesl název „Stromy pro život“, a to z toho důvodu, že každým rokem Office Depot hrdě podporuje naše lesy, za každých 50 ks prodaných balíků kancelářského papíru vysadí stromy. Od roku 2003 vysadili již 599 621 stromů. Designéři navrhovali bloky, které jsou stále v prodeji, navíc za každý prodaný blok jde 10 % Klokánku.

Více info zde

Protože první ročník designérské soutěže byl velice úspěšný, rozhodl se Office Depot uspořádat další designérskou soutěž.  Designéři měli možnost navrhnout krabici tak, aby byla líbivá, praktická a odolná, a hlavně, aby sloužila k opakovanému užití a zamezila tím plýtváním. Krabice se stále distribuují.

Více info zde

Pro tento ročník se stala tématem VODA. Hledá se unikátní potisk lahve, který přežije.

Cílem je opět navrhnout lahev tak, aby ji každý miloval, nevyhodil ji, měl ji stále při sobě a šetřil tím alespoň trochu naši planetu. Zamezí se tak nákupu plastových lahví.

Stejně jako každý rok tři nejlepší designéři budou odměněni. Vybírat a hodnotit je bude odborná porota zastoupena členy Office Depot a také výtvarným umělcem Marcellem Vallasem.

Veškeré informace k soutěži najdete v plném znění pravidel.

Odkaz na soutěž naleznete na webu czechdesign.cz

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 599 621 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!