Ježíšek Frekvence 1 splnil vánoční přání aneb pět velkých příběhů

Praha, 23. prosince 2019 – Minulý týden vyvrcholila „Splněná vánoční přání s Frekvencí 1“, která se letos nesla v duchu „Když příběhy hraji svůj velký život“. V jejím rámci rádio Frekvence 1 splnilo posluchačům pět jedinečných vánočních přání. Darovalo například elektrický invalidní vozík, štěně Yorkšíra nebo výbavu pro miminko. Ještě jednu speciální nadílku chystá Frekvence 1 na Štědrý den.

Začátkem prosince posluchači Frekvence 1 psali vánoční přání do rádia místo toto, aby je posílali Ježíškovi. „Od posluchačů nám přišlo téměř tisíc krásných příběhů, z nich jsme po dlouhém a náročném rozhodování vybrali pět šťastlivců a těm jsme splnili vánoční přání. Pokud nás bude poslouchat na Štědrý den, tak se přímo v ranním vysílání dozvíte ještě jedno obrovské překvapení. Všem posluchačům budeme dělat radost i nadále, například v naší celoroční soutěž „Frekvence 1 platí za vás“,“ řekla Martina Říhová, výkonná ředitelka společnosti Active Radio. 

Nejčastěji si posluchači přáli dárky pro nejbližší rodinu, pro rodiče, děti i prarodiče. „Splněná vánoční přání nám ukazují, že zdánlivě nejobyčejnější dárky mají ty nejsilnější příběhy. Radost a štěstí těch, kteří si něco přeji pro své příbuzné, kamarády i známé, jsou pro nás tou nejkrásnější odměnou. Slzy štěstí bývají často na obou stranách,“ prozradil moderátor Frekvence 1 Tomáš Fíla, který jezdil za posluchači po celé ČR, aby vysněné dárky předal.  

Plnění vánočních přání a předávání dárků bylo každý den živě vysíláno na Facebooku, videa byla plná úsměvů, nadšení, překvapení, ale i slz. Obdarovaní dopředu totiž vůbec netušili, že se na ně něco chystá. Zároveň moderátor Tomáš Fíla vstupoval s komentáři z místa dění přímo do ranního vysílání Frekvence 1.  

Pět velkých příběhů

Ireně jsme přivezli elektrický invalidní vozík pro syna! 

S prvním dárkem se tým Frekvence 1 rozjel do Vinařic u Kladna. Posluchačka Irena do rádia napsala o elektrický vozík pro svého syna Martina, který je po těžké autonehodě již deset let invalidní. Na elektrický vozík, bohužel neměl nárok, přestože by mu velmi pomohl při pohybu venku a mohl tak konečně vyrazit i na delší procházky než jen kolem domu po rovině. 

Celý příběh: https://www.frekvence1.cz/clanky/video-splnena-vanocni-prani-frekvence-1-irene-jsme-privezli-elektricky-invalidni-vozik.shtml

Nikole jsme přivezli autosedačku pro dceru!  

V úterý Frekvence 1 vyrazila do Řevničova v okrese Rakovník. Maminka Nikola spolu s manželem toužili po kvalitní a bezpečné autosedačce pro dceru, aby mohli vyrážet na výlety. Radost měli úplně všichni a malá si do ní hned vlezla a doslova se v ní zabydlela. 

Celý příběh: https://www.frekvence1.cz/clanky/video-splnena-vanocni-prani-frekvence-1-nikole-jsme-privezli-autosedacku-pro-dceru.shtml

Sandře jsme přivezli kytaru! 

Středa byla ve znamení oči plných slz, naštěstí se jednalo o slzy štěstí. Žatecký rodinný domek byl místem spiknutí Frekvence 1 a Veroniky, která si moc pro svoji sestru Sandru přála kytaru, aby mohla své malé dcerce trpící silným atopickým ekzémem hrát. Hudba je jediná věc, která malou nejen uklidňuje, ale i jí velmi psychicky pomáhá. 

Celý příběh: https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/video-splnena-vanocni-prani-frekvence-1-sandre-jsme-privezli-kytaru.shtml 

Kubovi jsme přivezli štěňátko!

Čtvrteční den začal opravdu brzo. V půl třetí ráno se rozjelo auto Frekvence 1 do chovatelské stanice pro štěně fenky Yorkshira, s kterým pak pokračovalo do Vrbna pod Pradědem. Štěně zachumlané v dece tým daroval školákovi Jakubovi, který se okamžitě rozplakal štěstím a nebyl schopen vůbec reagovat na otázky jinak než pouhou odpovědí ano. Po psím kamarádovi toužil celý život a tak přání do rádia poslala jeho maminka Věra.

Celý příběh: hhttps://www.frekvence1.cz/clanky/video-splnena-vanocni-prani-frekvence-1-kubovi-jsme-privezli-stenatko.shtml

Anežce jsme přivezli výbavu pro miminko!

Výbavu pro miminko vezla Frekvence 1 do Horních Počernic v Praze, kde posluchačka Šárka chtěla překvapit svoji kamarádku nastávající maminku. Anežka žije bohužel úplně sama a do toho se ještě stará o nemocnou fenku. Po otevření dveří byla velmi překvapená, kdo to za nimi stojí a co všechno jí pro syna přivezl. 

Celý příběh: https://www.frekvence1.cz/clanky/video-splnena-vanocni-prani-frekvence-1-anezce-jsme-privezli-vybavu-pro-miminko.shtml

Závěrečné video, s tím nejlepším z průběhu plnění vánočních přání, můžete zhlédnout: 

https://www.frekvence1.cz/clanky/video-i-letos-jsme-vam-delali-obrovskou-radost-podivejte-se-na-splnena-prani-frekvence-1.shtml

 

Active Radio

Active Radio a.s. je multimediální skupina vlastnící rádia EVROPA 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Rádio Dance, Youradio a Youradio Talk. Patří jí rovněž dětský projekt Pigy. Provozuje řadu on-line médií, streamingových audio služeb, sdružuje skupiny fanoušků na sociálních sítích a pořádá eventy. Divize NoLimits ročně pořádá ročně akce pro více než 100 tisíc osob. Od roku 2018 patří holdingové společnosti Czech Media Invest.