Zebra představila novou generaci 2D skenerů pro maloobchody, zdravotnictví a výrobce elektroniky

Nová série střední třídy DS4600 je určena pro skenovací aplikace na zvyšování produktivity

PRAHA – 16. března, 2020 – Společnost Zebra Technologies, (NASDAQ: ZBRA), průkopník ve svém oboru, který pomocí svých řešení a partnerů pomáhá získat firmám náskok v podnikání, představila novou řadu 2D ručních skenerů určených pro maloobchod, zdravotnictví a výrobu elektroniky.

Řada DS4600 je zaměřena na tyto trhy:

  • Řada DS4600 pro maloobchody urychluje transakce u pokladen (POS) a umožňuje tak rychlé odbavení zákazníků, deaktivuje bezpečnostní prvky EAS a slouží také jako skener dokumentů
  • Řada DS4600 pro zdravotnictví je vyrobena ze speciálního odolného plastu, který odolá drsným čistícím prostředkům a může být používána v nemocnicích pro různé účely
  • Řada DS4600 pro výrobu elektroniky zlepšuje produktivitu pracovníků a kontrolu kvality

Řada DS4600 pro maloobchod má ideální použití u pokladen a zákaznické aplikace jako mobilní kupony, věrnostní programy, ověřování dokladů při prokazování věku, sledování vráceného zboží či v aplikacích pro kreditní karty. Nová řada 2D skenerů také zahrnuje modely, které lze použít pro správu léčiv, sledování vzorků, příjem pacientů, aplikace identifikace a ověřování v nemocnicích a ambulantních zařízeních, kde zvyšují efektivitu pracovního postupu a zlepšují zkušenosti pacientů. V prostředí výroby elektroniky dokáže řada DS4600 číst prakticky všechny druhy značek a čárových kódů od malých, zhuštěných kódů na plastových a kovových dílčích součástkách leptaných laserem po inkoustové značky, chemický lept, inkoustové formy a termální sprej.

Všechny modely řady DS4600 jsou k dispozici se sadou nástrojů DataCapture DNA pro produktivitu, vývoj aplikací a viditelnost, které zjednodušují integraci, nasazení a správu zařízení Zebra, snižují celkové náklady spojené s vlastnictvím a maximalizují produktivitu pracovníků.

###

O SPOLEČNOSTI ZEBRA TECHNLOGIES

Zebra (NASDAQ: ZBRA) pomáhá firmám působícím v maloobchodní či online sféře, výrobě, dopravě, logistice, zdravotnictví a dalších průmyslových odvětvích dosahovat špičkové výkonnosti. S více než 10 000 partnery ve 100 zemích dodáváme řešení na míru přizpůsobená jednotlivým odvětvím, která inteligentně propojují lidi, aktiva a data a pomáhají zákazníkům přijímat kritická obchodní rozhodnutí. Naše řešení, která mají vedoucí postavení na trhu, zvyšují zážitek z nakupování, sledují a spravují zásoby a zlepšují efektivitu dodavatelského řetězce a péči o pacienty. Zebra, umístěná na seznamu Forbes nejlepších zaměstnavatelů v Americe za poslední tři roky, pomáhá našim zákazníkům získat náskok.

Více informací na stránkách Zebra Technologies, můžete se také zaregistrovat k odběru novinek. Sledujte Zebru na Linkedinu, Facebooku a Twitteru.