Uzavření prodejny už nevadí, elektrokola přijedou za Vámi

ekolo.cz – známý pražský popularizátor dopravy na elektrokole a prodejce mnoha jejich značek – přichází s novinkou, která řeší problém s uzavřenými prodejnami na začátku jarní sezóny. Díky službě VYBER SI ZE 3 si může každý objednat zkušeného prodavače i s několika vybranými modely před svůj dům k otestování.

ekolo-pano.jpg

V březnu i v dubnu byly zrušeny vzhledem k nouzovému stavu všechny tuzemské testovací akce, kde si většina Čechů vybírá vhodná elektrokola. Dle předpokladů se jich letos u nás prodá přes 100 tisíc kusů. Navíc jsou nyní uzavřeny všechny prodejny, kde je možné si vyzkoušet více modelů elektrokol. E-shopy sice fungují, ale bez vyzkoušení si zakoupí elektrokolo jenom ten, kdo má s konkrétním typem již praktické zkušenosti. Většina lidí však potřebuje si otestovat více modelů, aby udělali zodpovědné nákupní rozhodnutí. 

“V ekolo.cz využíváme toho, že máme v prodejně k jízdě připravených několik set modelů elektrokol mnoha typů, velikostí, barev v širokém cenovém rozpětí”, říká Jakub Ditrich, vedoucí v ekolo.cz. “Nabízíme tedy zájemcům o elektrokolo, aby si na stránkách www.ekolo.cz vybrali 3 různé modely e-kol, které nejlépe odpovídají jejich představám, a ty jim ve smluvený čas doručí prodavač do místa jejich bydliště”. 

Jsou vždy dodrženy maximální bezpečnostní standardy: mobilní prodavač ekolo.cz vždy prezentuje jen jednomu zájemci a samozřejmě je vybaven rouškou a rukavicemi. Pokud si zákazník jedno z prezentovaných e-kol vybere, lze jej rovnou na místě uhradit platební kartou,  případně po předchozí dohodě v hotovosti.

Novou službu zatím ekolo.cz nabízí zájemcům z Prahy a okolí, ale pokud bude u zákazníků  úspěšná, jsou připraveni expandovat i do dalších českých regionů, po celou dobu trvání nouzového stavu. 

Jak se poslední dny ukazuje, elektrokolo se stalo v době karantény velmi praktickým dopravním prostředkem ve městě. Kvůli minimální potřebné fyzické námaze zde není problém nosit ochrannou roušku i za jízdy. 

Kompletní informace o službě “Vyber si ze 3” jsou uvedeny na ekolo.shop/vyber3.