Panasonic uvádí projektory řady PT-LRZ35 s vylepšenou technologií barev

Řada projektorů DLP PT-LRZ35 s revolučním světelným zdrojem RGB LED přináší zářivý barevný obraz

Praha, 24. června 2020 – Společnost Panasonic oznámila, že její jednočipové projektory řady DLP® PT-LRZ35 budou k dispozici od července tohoto roku. Tyto projektory, které používají revoluční samostatné R/G/B LED světelné zdroje, nabízí zářivý barevný obraz. Projektory najdou využití v přednáškových sálech, malých učebnách nebo při obchodních prezentacích. 

Řada PT-LRZ35 nabízí světelný výkon 3 500 lumenů a je k dispozici ve verzích s rozlišením WUXGA a WXGA. Světelný LED zdroj pro každý barevný kanál využívá diskrétní LED diody, které zabraňují viditelnému lámání barev a rozšiřují barevnou škálu pro lepší zážitek ze sledování. Díky provedení bez koleček se u obrázků s vysokou viditelností neobjevuje efekt duhy.

Projektory řady PT-LRZ35 nabízí nejen vynikající zobrazovací vlastnosti, ale také intuitivní ovládání. Funkce rychlého zapnutí a vypnutí znamená, že obraz lze zobrazit za méně než 1 sekundu a po skončení promítání není třeba projektor chladit. Prostřednictvím kompatibility HDMI-CEC je možné přes HDMI rozhraní možné nejen promítat, ale můžete ho přes HDMI i ovládat (spustit, vypnout, …) Projektory nabízí také možnost bezdrátového přenosu obrazu z mobilních zařízení připojením zařízení pro streamování médií do vstupu USB DC.

Vysoký výkonost, nenáročná údržba

Řada PT-LRZ35 byla navržena s ohledem na spolehlivost a dlouhou životnost – pro co nejnižší nároky na IT oddělení a maximální dostupnost uživatelům. Provedení LED laser s efektivním chlazením a vylepšená hermeticky zapouzdřená optická cesta chránící DMD blok před prachem, snižuje nároky na údržbu a zachovává kvalitu obrazu po dobu více než 20 000 hodin provozu.

Rychlé nastavení a snadné úpravy

Objektiv s 1,3násobným zoomem a projekčním poměrem 1,28–1,69: 1, funkce vertikálního posunu objektivu (+50 %, +40 %, manuálně) a vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení (±30°) zaručují uživatelům větší pohodlí a menší zkreslení obrazu při projekci z desky stolu. Projektory lze použít v libovolné pozici (360° instalace) pro kreativní projekci a digitální reklamu.

Projektory s hmotností 6,7 kg a kompaktní velikostí (375 × 124*3 × 314 mm) jsou nenápadné a ideální pro rušné a rychle se měnící firemní nebo vzdělávací prostory.

„Firmy a vzdělávací instituce začínají stále více využívat sílu týmové spolupráce pro práci a učení. Potřebují spolehlivé, nákladově efektivní a intuitivní projektory, které zajistí vysoce kvalitní obraz,“ říká Thomas Vertommen, evropský produktový manažer Panasonic Business. „Řada PT-LRZ35 představuje v této oblasti pro Panasonic novinku. Jedná se o první z projektorů Panasonic se světelným zdrojem RGB LED pro vysoce kvalitní obraz a s kompaktními rozměry, které usnadňují přepravu.“

Řadu PT-LRZ35 tvoří dva modely – PT-LRZ35 (WUXGA) a PT-LRW35 (WXGA), k dispozici budou od července. Další informace naleznete na webu: https://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/pt-lrz35 

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu a B2B. Společnost oslavila v roce 2018 sté výročí od svého založení a nyní po celém světě provozuje 528 dceřiných společností a 72 přidružených společností. Za obchodní rok končící 31. března 2020 vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 61,9 miliardy EUR. Společnost se zavázala přinášet nové hodnoty prostřednictvím inovací. Své technologie používá k vytvoření lepšího života a světa pro zákazníky. 

Další informace o společnosti Panasonic: https://www.panasonic.com/cz/ 

Informace o kategorii Panasonic Visual System Solutions

Panasonic Visual System Solutions je obchodní jednotka Panasonic System Communications Solutions Europe (PSCEU) se sídlem ve Wiesbadenu (Německo). Zobrazovací řešení Panasonic nabízí širokou řadu spolehlivých projektorů s vysokým jasem a také vysoce kvalitní profesionální displeje. Od divadel po univerzity, muzea nebo nákupní centra, od živých akcí po firemní instalace a vzdělávání jsou naše projektory a profesionální displeje snadno použitelné, udržovatelné a navržené tak, aby měly dlouhou životnost a nízké provozní náklady.
Další informace najdete na adrese: https://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/visual-system-solutions-3