GeForce NOW nabídne NVIDIA Ansel, Steam Sync pro Chromebooky a 10 nových titulů

Profesionální screenshoty s NVIDIA Ansel

NVIDIA Ansel je výkonný fotografický režim, díky kterému lze pořizovat nádherné fotografie během hraní her. Rozhraní funkce je možné zapnout přímo ve hře a pořízené fotografie pak mohou hráči sdílet v super rozlišení, v rozsahu 360°, s technologií HDR a jako stereoskopické fotografie.

Ansel se nyní připojuje k rostoucímu seznamu funkcí podporovaných v Geforce NOW. Těšit se na ni mohou uživatelé PC a macOS aplikací a své výtvory mohou sdílet na sociálních sítích s pomocí hashtagu #GFNShare.

Steam Sync pro Chromebooky

Steam Sync ke snadné synchronizaci knihovny z platformy Steam byl nedávno přidán do GeForce NOW pro PC a macOS. Celosvětově se setkal se značným ohlasem a proto nyní míří i mezi uživatele Chromebooků.

Členové služby si mohou synchronizovat Steam knihovnu s GeForce NOW přes volbu Settings > Game Sync. Tato funkce identifikuje v GeForce NOW podporované hry a automaticky je přidá do záložky “My Library” v aplikaci.

Po autorizaci Steamového účtu lze pomocí Game Sync aktualizovat GeForce NOW knihovnu po každém nákupu hry. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak mít katalog her v GeForce NOW neustále aktuální.

Game Ready na GeForce NOW
Game Ready na GeForce NOW znamená, že hráči mohou své oblíbené hry spustit téměř ihned bez zdlouhavé instalace a užívat si hraní v cloudu, které je optimalizováno pro skvělý zážitek. Využívá výhod Game Ready ovladačů pro lepší výkon a nabízí okamžité updaty. Pokud hry podporují RTX, mohou se uživatelé těšit také na skvěle vypadající grafiku s ray tracingovými efekty a DLSS 2.0. 

Tento týden míří do knihovny GeForce NOW 10 titulů včetně naprosté novinky Star Renegades a skvělých 4X strategií Endless Space 2 Endless Legend – Emperor Edition od AMPLITUDE Studios.  

Probíhají také práce na přidání her, které Epic Vault přináší pravidelně každý týden zdarma. Tentokrát jde o Railway Empire a Where The Water Tastes Like Wine.
Potvrzení nových her přichází vždy v rámci čtvrtečního oznámení.

Game Ready on GeForce NOW Thursday Releases

Hry budou dostupné po 19.00 SEČ.

Novinky v GeForce NOW:

  • Star Renegades (novinka na Steamu — 8. září)
  • Railway Empire (zdarma na Games Store — 10. – 17. září)
  • Where the Water Tastes Like Wine (zdarma na Epic Games Store — 10. – 17. září)
  • Dungeon of the Endless – Crystal Edition
  • Endless Legend – Emperor Edition
  • Pro Cycling Manager 2019
  • Skullgirls
  • UBOAT
  • Assassin’s Creed Chronicles: China (Uplay)

Návrat na GeForce NOW

  • Endless Space 2

Detaily o vybraných hrách v anglickém jazyce

Game Title: Star Renegades

Developer: Massive Damage, Inc.

Publisher: Raw Fury

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/651670/Star_Renegades/

Price: $22.49 (10% off the regular $24.99 price until September 15)

Description: Star Renegades is a dimension spanning rogue-lite strategy RPG. Outsmart uniquely generated adversaries, forge bonds between heroes and end the cycle!

Game Title: Endless Space 2

Developer: AMPLITUDE Studios

Publisher: SEGA

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/392110/Endless_Space_2__Digital_Deluxe_Edition/

Price: $39.99

Description: Endless Space 2 is a Strategic Space Opera, featuring the compelling “just one more turn” gameplay, set in the mysterious Endless universe. As the leader of your civilization, will you impose your vision and build the greatest stellar empire?

Game Title: Endless Legend – Emperor Edition

Developer: AMPLITUDE Studios

Publisher: SEGA

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/289130/Endless_Legend__Emperor_Edition/

Price: $29.99

Description: Endless Legend is a 4X turn-based fantasy strategy game by the creators of Endless Space and Dungeon of the Endless. Control every aspect of your civilization as you struggle to save your homeworld Auriga. Create your own Legend!

Game Title: Dungeon of the Endless – Crystal Edition

Developer: AMPLITUDE Studios

Publisher: SEGA

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/249050/Dungeon_of_the_Endless__Crystal_Edition/

Price: $11.99

Description: Dungeon of the Endless is a Rogue-Like Dungeon-Defense game, in which the player and their team of heroes must protect the generator of their crashed ship while exploring an ever-expanding dungeon, all while facing waves of monsters and special events as they try to find their way out…