Vstupte do Domova budoucnosti virtuálně v P&G CES 2021 LifeLab Experience

Virtuální LifeLab představuje interaktivní prohlídku novinek pro péči o domácnost, zdraví, hygienu a životní prostředí

Praha, 12. ledna 2021 – Společnost Procter & Gamble dnes uvedla svůj nový virtuální stánek P&G LifeLab Everyday na veletrhu CES, který se poprvé koná virtuálně. Tato platforma, která je k dispozici účastníkům CESu i veřejnosti, kombinuje digitální tour s virtuální realitou, aby předvedla, jak inovace a technologie mění život 5 miliard spotřebitelů produktů P&G po celém světě.

„V této nepředvídatelné době spotřebitelé stále častěji spoléhají na důvěryhodné a vysoce výkonné produkty, které jim pomohou ulehčit a usnadnit jejich každodenní život,“ říká Marc Pritchard, vedoucí značek P&G, a dodává: „Naše virtuální P&G LifeLab Everyday ukazuje, jak technologie pohánějí naše inovativní produkty. Vytváříme značky, díky nimž je život o něco jednodušší každý den.”

Návštěvníci P&G LifeLab Everyday si můžou vytvořit vlastního avatara, který jim umožní vstoupit na virtuální platformu. Jako avatar poté mohou návštěvníci prozkoumat výstavu LifeLab a virtuálně komunikovat se zástupci P&G nebo si vyzkoušet řadu technologií a inovací pro domácnost a pro naši planetu. Podívat se můžou i na videa a prezentace o inovacích inspirovaných spotřebiteli:

Oral-B iO: Zubní kartáček, který splňuje všechna očekávání týkající se funkce a výkonu. Jeho magnetický pohon bez tření a nová hlavice kombinují oscilační a rotující štětiny s mikrovibracemi pro profesionální pocit každodenní čistoty. 

EC30: Čistší způsob čištění. Produkty EC30 byly přetvořeny do nové podoby tak, aby byly udržitelnější než tradiční tekuté produkty. Inovace bylo dosaženo eliminací vody a zaměřením pouze na nezbytnou chemii. Produkty EC30 se taktéž zbavily plastového obalu.  Produkty EC30 se během několika sekund aktivují vodou, která je přetvoří v silnou účinnou pěnu.

Osvěžovač vzduchu Febreze Fade Defy Plug, první masový plug-in s integrovanou technologií mikročipů, které digitálně řídí, kolik vůně se uvolňuje, a to na základě rozsáhlého spotřebitelského výzkumu, který určil časově optimální uvolnění vůně do prostoru a její požadovanou intenzitu. Váš domov zůstane dokonale osvěžený po dobu 50 dní! Osvěžovač je navíc vybaven LED světlem, které se rozsvítí, když je čas na doplnění.

• Microban 24, revoluce v dezinfekci domácnosti, která udržuje povrchy chráněné před šířením a množením bakterií po dobu 24 hodin, a to i po několika dotycích. 

Dawn Powerwash Dish Spray – Pěna aktivovaná rozprašováním snižuje potřebu namáčení nádobí, na kterém ulpěly zbytky jídla, napečené skvrny či odolná mastnota. Působí 5x rychleji a jediné, co budete muset udělat, je: NASTŘÍKAT, SETŘÍT a OPLÁCHNOUT. 

50litrová domácnost je nedávno zahájená iniciativa společnosti P&G, která působí napříč průmyslovými odvětvími a organizacemi a snaží se změnit způsob, jakým se voda užívá doma i v širším městském vodním systému. Cílem je řešení nedostatku vody ve městech.  

P&G LifeLab Everyday také nabízí funkci Connect with P&G Bar, kde mohou partneři a podnikatelé sdílet své nejnovější nápady a inspirace s odborníky z P&G na technologie a inovace. Potenciální nováčci se zájmem o práci ve společnosti P&G mohou prozkoumat pracovní příležitosti, které společnost nabízí, a promluvit si se zástupci organizace pod tlačítkem Pracuj s námi.

V amfiteátru P&G LifeLab Everyday bude společnost P&G hostit svůj třetí ročník Inovační výzvy, kde vybraní začínající podnikatelé představí svá nejnovější inovativní řešení a budou se snažit využít příležitosti k uzavření partnerství s P&G Ventures za účelem vývoje vlastních produktů. V amfiteátru budou probíhat také ukázky značek pro péči o ústní dutinu a péči o domácnost, stejně jako exkluzivní promítání filmu „Jak si udržet zdravý domov“ od značky Bounty, který odhaluje, jak snadno se bakterie mohou šířit v kuchyni. Při příležitosti promítání filmu představí svá doporučení mikrobiolog Dr. Charlese Gerby, který poradí, jak udržovat naše domovy čisté.  

Po skončení výstavy CES zůstane P&G LifeLab dostupná na www.pglifelab.com. „Rádi bychom využili P&G LifeLab i nad rámec výstavy CES,” řekl šéfdesignér P&G Phil Duncan. „Investujeme do této strhující virtuální platformy, protože věříme, že nejlepším způsobem, jak pokračovat v kontaktu se spotřebiteli, partnery, médii a dalšími po celém světě, je pozvat je, aby se k nám kdykoli připojili, ať už jsou kdekoli.“

Sledování P&G na CES

Účastníci výstavy CES budou mít přístup k virtuálnímu P&G LifeLab prostřednictvím stránky vystavovatele Procter & Gamble. Všichni ostatní návštěvníci se mohou připojit k platformě na adrese www.pglifelab.com. Po registraci si mohou návštěvníci prohlédnout virtuální platformu, zapojit se do konverzací, podívat se na ukázky produktů a živě vysílané akce. Dokonce si budou moci koupit nebo předobjednat vystavené produkty. Kompletní program akcí je k dispozici na webových stránkách.

O společnosti Procter & Gamble 

P&G se svými prověřenými, kvalitními a předními značkami slouží spotřebitelům po celém světě. Jeho portfolio zahrnuje značky Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, a Whisper®. P&G působí v přibližně 70 zemích světa. Pro novinky a informace o společnosti P&G a jejích značkách navštivte stránku http://www.pg.com.