Udělejte si radost se Sony! Pořiďte si špičkové telefony Xperia s exkluzivním dárkem

Praha, 9. 2. 2021  – Toužíte-li po nejnovějších vlajkových lodích Sony Xperia, tak právě pro vás je na míru šitá mimořádná akce. U vybraných prodejců si můžete pořídit smartphony Xperia 5 II a Xperia 1 II ve speciální akci, v rámci které při nákupu těchto telefonů získáte prémiová sluchátka Sony jako dárek. 

Smartphone Xperia 5 II disponuje nádherným 6,1” OLED displejem, který přináší neuvěřitelně přesné podání barev, hlubokou černou a díky 120Hz obnovovací frekvenci i špičkovou plynulost obrazu. Fotoaparát s automatickým ostřením na oči v reálném čase zajistí pokaždé skutečně detailní a ostré snímky. Díky stupni krytí IP65 / 68 je telefon odolný vůči vodě a prachu, můžete tak bez obav vyrazit do přírody nebo se věnovat sportu. Ke sportování jsou ideální i skutečně bezdrátová sluchátka WF-SP800N, která kombinují dlouhou výdrž baterie, odolnost proti vodě, hluboké basy a aktivní potlačení okolního hluku. V období od 10. února 2021 získáte k nákupu Xperia 5 II za cenu 24 990 Kč sluchátka WF-SP800N jako dárek! Akce trvá do vyčerpání zásob. Tuto jedinečnou nabídku můžete uplatnit u distributorů SONY center – Elvia Pro, Alza, Electro World, Mobil Pohotovost, Hura Mobil a Space. 

Xperia 1 II je smartphone nabitý nejnovějšími technologiemi včetně konektivity 5G. Úžasný 6,5″ displej 4K HDR OLED CinemaWide s poměrem stran 21:9 je jako stvořený pro sledování oblíbených filmů. Fotoaparát vychází z profesionálních fotoaparátu Sony Alpha a pochlubit se může například ultra rychlým automatickým zaostřováním. Rychlé je také nabíjení baterie s vysokou kapacitou 4 000 mAh, nechybí ani možnost bezdrátového nabíjení. Telefon je ideálním parťákem pro poslech hudby, tradičně disponuje 3,5mm jackem, poskytuje však i bezdrátovou reprodukci v té nejvyšší kvalitě. V kombinaci se skutečně bezdrátovými sluchátky WF-1000XM3, disponujícími výjimečným zvukem, excelentním aktivním potlačením okolního hluku a dlouhou výdrží na jedno nabití, tvoří ideální pár pro ničím nerušený poslech oblíbených skladeb. Pokud si smartphone Xperia 1 II pořídíte od 10. února 2021, získáte kromě akční ceny 29 990 Kč i sluchátka WF-1000XM3 jako dárek. Nabídka platí do vyprodání zásob u prodejců SONY center – Elvia Pro, Alza, Hura Mobil a Space.

Veškeré informace o produktech Sony naleznete na https://www.sony.cz

O společnosti Sony

Společnost Sony je zábavní společnost, jež staví na preciznosti a jedinečnosti svých technologií. Cílem společnosti je prostřednictvím svých produktů a kreativity probudit emoce u samotných spotřebitelů i firem a zároveň jim dát pocit, že se produkty staly jejich neodmyslitelnou součástí a mohou si tak kousek unikátnosti vychutnat každý den – od her a síťových služeb po hudbu, fotografie, spotřební elektroniku a finanční služby. Další informace jsou k dispozici na: http://www.sony.net/