Kamera Huddly se zapojením AI, chytrý nástroj pro vzdálenou spolupráci

  • Kamera se zabudováním umělé inteligence, která umí sledovat řečníka
  • Kamery jsou softwarově updatovatelné, takže neustále získávají nové vlastnosti a nezastarávají

Praha, 25. února 2021 – Huddly jsou inteligentní webkamery se zapojením umělé inteligence, které pomáhají překlenout propast mezi vzdálenými spolupracovníky. Hybridní pracovní prostředí je novou realitou a firmy i jednotliví pracovníci hledají zařízení, které jim tuto spolupráci mohou usnadnit.

Huddly není jen běžná webkamera – to dokazuje svými zobrazovacími a softwarovými funkcemi. Většina moderních technologií rychle stárne, kamery Huddly jsou ale stále „nové“ – jejich výjimečnost spočívá v tom, že jsou softwarově updatovatelné. Softwarová platforma Huddly Vision zajišťuje to, že se kamery stále vyvíjejí a reagují na nové potřeby. Díky ní je možné udržet krok s dynamickým vývojem v oboru týmových videokonferencí a pružně přidávat nové vlastnosti v rámci stávajícího produktu.   

Kamera Huddly IQ dokáže například vidět i chápat okolní prostředí, a díky zabudovanému neuronovému procesoru na něj v reálném čase reaguje. Průběžně detekuje osoby, které se účastní jednání, a zaostřuje na ně. Odpadá tak potřeba kameru v průběhu jednání obsluhovat a lidé se tak mohou plně koncentrovat na obsah schůzky. Huddly IQ také pomáhá firmám a organizacím vytvořit přehled, jakým způsobem jsou jejich jednací prostory využívány. Díky nástroji Huddly InSights API mají k dispozici kvalitní analytická data.