CEO na ostří nože! Kogi CON přichází s prvním českým podcastem určeným CEO a top managementu velkých firem

V Praze, dne 13. května 2021 – CEO na ostří nože! To je název podcastů, které pro CEO a top manažery připravuje společnost Kogi CON. Jako první na českém trhu přináší inspiraci a praktické tipy pro CEO velkých tuzemských firem. Podcasty se zaměřují na témata v oblastech transformace firemní kultury, digitalizace, akvizice firem a komunikace se zaměstnanci i zákazníky.

Společnost Kogi CON se jako jediná v České republice specializuje na měření a transformaci firemních kultur. „Většina CEO je hodně osamělá a musí řešit úkoly, kterým zbytek managementu buď nerozumí nebo za ně nemůže převzít odpovědnost. Chtěli jsme proto vytvořit platformu, určenou právě CEO a top managementu, kde by se mohli navzájem inspirovat v oblasti firemní kultury a implementace velkých změn ve společnostech,” říká výkonný ředitel Kogi CON Filip Hurda.

Mezi první respondenty podcastu CEO na ostří nože patří například Petr Zapletal, který dvanáct let vedl Pojišťovnu České spořitelny a vytvořil z ní jednu z nejziskovějších pojišťoven tuzemského trhu. Inspirativní je i rozhovor s Vratislavem Přibylem, který už od roku 1994 úspěšně řídí intralogistickou společnost Jungheinrich s obratem přes 2 mld. korun. O zkušenosti s komunikací, která je podle něj alfou a omegou řízení manažerů, hovoří také CEO České podnikatelské pojišťovny Jaroslav Besperát. 

Podcasty CEO na ostří nože najdete na blogu stránek Kogi CON: https://www.kogicon.cz/blog. Jsou dostupné také na platformě Spotify, Google Podcasts a Apple Podcasts. 

O Kogi CON

Společnost Kogi CON vyvinula unikátní metodiku měření firemní kultury a souvisejících stimulů. Firmy provází vnitřní adaptací při digitálních či jiných strategických transformacích na úrovni klíčových stakeholderů – jejich zákazníků a zaměstnanců. Soustředí se zejména na oblast firemní kultury, zákaznické zkušenosti, digitalizace a věnuje se vzdělávání a rozvoji. Klientům pomocí práce s firemní kulturou zvyšuje výkonnost, snižuje odchodovost klíčových lidí a zavádí systémovou práci s inovacemi.