Nový luxusní Beosound edge vychází v limitované edici ve spolupráci se Saint Laurent

Anthony Vaccarello je kurátorem nové limitované edice reproduktorů Bang & Olufsen Beosound Edge. 

Kompaktní a výkonný bezdrátový reproduktor nabízí nadčasový design, špičkové akustické inovace a bezkonkurenční zážitek z poslechu, který inspiruje představivost. 

Beosound Edge připomíná moderní umělecké dílo s minimalistickým designem a dokonale kruhovým vnějším hliníkovým rámem. Domácí reproduktor je kalibrován tak, aby při regulaci hlasitosti rozpoznal sílu vašeho dotyku, když reproduktor přetáčíte tam a zpět. Jakmile se k reproduktoru Beosound Edge přiblížíte, ožije a díky senzorům přiblížení rozsvítí ovládací rozhraní. Hliníkový povrch citlivý na dotyk umožňuje spouštět, zastavovat a měnit skladby pouhým klepnutím. 

Tento reproduktor nabízí tři směrová nastavení zvuku pro různé poslechové zážitky, včetně všesměrového režimu True360, který naplní zvukem celou místnost. Inovativní konstrukce Active Bass Port umožňuje reproduktoru Beosound Edge poskytovat mimořádně silné basy. Tento reproduktor z limitované edice je upraven do mramorového designu s matným černým hliníkovým povrchem. 

SAINT LAURENT RIVE DROITE je kreativní a kulturní středisko pod záštitou Anthonyho Vaccarella, které se nachází na adrese 213, rue saint Honoré 75001 v Paříži a je dále rozšířeno na 469 Rodeo Drive v Los Angeles.
Název “RIVE DROITE” je poklonou řadě SAINT LAURENT rive gauche, která v šedesátých letech pomohla demokratizovat módu a luxus. SAINT LAURENT RIVE DROITE představuje zcela novou maloobchodní destinaci pro vyjádření, výměnu a životní styl, která představuje širokou škálu produktů včetně exkluzivních kousků, limitovaných edic, knihovny, vintage, hudby, fotografií v kombinaci s uměním, představeními, výstavami, událostmi a kulturními výměnami. Rozsáhlá a rozmanitá nabídka z různých tvůrčích a designových oblastí, kterou koncipoval kreativní ředitel Anthony Vaccarello, je představena a pojata novými způsoby, aby rozšířila vesmír a DNA značky Saint Laurent. 

SAINT LAURENT RIVE DROITE představuje zábavnou a elegantní verzi dnešního Saint Laurent univerza. saintlaurentrivedroite.com @ysl #saintlaurentrivedroite @anthonyvaccarello 

Bang & Olufsen je luxusní audio značka založená v roce 1925 ve Strueru v Dánsku Peterem Bangem a Svendem Olufsenem, jejichž oddanost a vize zůstávají základem společnosti. Již téměř sto let Bang & Olufsen posouvá hranice audio technologií a společnost se stále drží v čele akustických inovací. Každý výrobek Bang & Olufsen se dodnes vyznačuje jedinečnou kombinací nádherného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování. Inovativní a progresivní výrobky společnosti se prodávají po celém světě v prodejnách Bang & Olufsen, na webu bang-olufsen.com a u vybraných prodejců. Společnost zaměstnává přibližně 900 lidí a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou kótovány na burze NASDAQ Copenhagen A/S.