Společnost Fitbit oznamuje dostupnost elegantního chytrého náramku Fitbit Luxe na tuzemském trhu

Dostupný bude u tuzemských prodejců za doporučenou cenu 4 190 Kč, případně 149,95 EUR.

Praha, 1. července 2021 – Společnost Fitbit dnes oznámila dostupnost chytrého náramku Fitbit Luxe, který si zamilují všichni příznivci módy, na tuzemském trhu. Fitbit Luxe mimo svůj už z názvu vyplývající luxusní design nabídne široké spektrum funkcí pro celkový přehled o zdraví a kondici. Mezi další funkce patří nástroje pro zvládání stresu, automatické zaznamenávání aktivit a monitorování spánku. Chytrý náramek poskytuje také přístup ke klíčovým informacím o celkovém zdraví prostřednictvím funkce Zdravotní metriky, která je dostupná v rámci Fitbit aplikace pro chytré telefony. Díky této funkci lze sledovat například zvýšená hladina stresu, nadměrná únava nebo potenciální příznaky nemoci. Fitbit Luxe je krásný a elegantní chytrý náramek s barevným dotykovým displejem a výdrží až 5 dní na jedno nabití. Je univerzálním zařízením pro každou příležitost a dostatečně pohodlný pro nošení 24/7. 

Konec stresu a luxusní provedení

Fitbit Luxe přináší nástroje pro zvládání stresu poprvé také do portfolia chytrých náramků Fitbit. Cílem je psychicky podpořit ještě více lidí na světě bez ohledu na to, zda preferují chytré hodinky nebo chytré náramky. Funkce Skóre zvládání stresu, která je nyní dostupná pro Fitbit Luxe a všechna další zařízení Fitbit s monitorováním srdečního tepu, poskytuje denní hodnocení schopnosti lidského těla zvládat stres na základně naměřené aktivity, spánku a srdečního tepu.  

Fitbit Luxe se pyšní jedinečným designem s jemnými tvary, které jsou inspirovány s ohledem na lidské tělo, konkrétně tak, aby dokonale padnul na zápěstí a zároveň působil jako jedinečný šperk. Pouzdro náramku je vyhotoveno z nerezové oceli, která se díky využití inovativní metody vstřikování kovů pyšní vysoce lesklým povrchem. 

Spolu s náramkem obdrží zákazníci 6měsíční předplatné Fitbit Premium zdarma. Se touto službou získají předplatitelé řadu podrobných statistik. Mezi ty patří podrobný rozpis Skóre zvládání stresu s dopadem fyzické aktivity na schopnost těla zvládat stres, spánkové vzorce, které poskytují informace jak spánek a noční neklid ovlivňují zvládání stresu.  

Široká je také nabídka řemínků, které je možné zakoupit zvlášť. Kromě šperkařského skvostu společnosti gorjana nechybí v nabídce klasické silikonové řemínky, řemínky z prémiové Horween kůže, nerezové oceli a tkaných materiálů. 

Cena a dostupnost

Fitbit Luxe lze zakoupit u vybraných prodejců a na Fitbit.com za doporučenou cenu 4 190 Kč, případně 149,95 EUR.

O společnosti Fitbit

Fitbit pomáhá lidem vést zdravější a aktivnější život tím, že jim zpřístupňuje informace o jejich úspěších a aktivitě, motivuje je a poskytuje vedení k co nejsmysluplnějšímu tréninku. Fitbit je přední značkou v kategorii chytrých zdravotnických a fitness zařízení a nabízí řadu produktů vhodných pro každodenní aktivity i intenzivní sport. Společnost Fitbit nabízí řadu inovativních a populárních produktů, mezi které patří např. chytré hodinky Fitbit Sense™ a Fitbit Versa™, chytré náramky Fitbit Charge 4™ a Fitbit Luxe, Fitbit Inspire 2™ a Fitbit Ace 3™ a chytrá váha Fitbit Aria Air™. Produkty značky Fitbit jsou dostupné v 39 00 obchodů ve více než 100 zemích světa. Fitbit nabízí také placené předplatné Fitbit Premium, které nabízí pokročilé analytické nástroje v aplikaci Fitbit pro lepší porozumění zdraví a splnění cílů. Fitbit Premium + Health Coaching pak nabízí osobního virtuálního trenéra s experty na zdravý životní cíl a personalizované plány na základně naměřených dat. Fitbit Health Solutions vyvíjí řešení v oblasti zdraví a cílem je zvýšit angažovanost a zlepšit výsledky v oblasti zdraví.