Společnost Panasonic nabídne aplikaci Polymotion Chat pro automatické ovládání svých profesionálních kamer

Praha, 6. října 2021 – Společnost Panasonic oznámila partnerství se společností MARK ROBERTS MOTION CONTROL LTD (“MRMC”), za účelem nabídky exkluzivní verze svého softwaru Polymotion Chat Pro pro automatizované ovládání integrovaných PTZ kamer, PTZ hlav a box kamer značky Panasonic. Aplikace Polymotion Chat Pro Panasonic Edition, která je k dispozici od tohoto měsíce, představuje snadno použitelné softwarové řešení, které umožňuje operátorovi automatizovat sledování a záznam až ze tří kamer z jediného počítače. Pomocí softwaru pro detekci končetin sleduje aplikace Polymotion Chat moderátora a/nebo hosty a poskytuje stejně spolehlivé a přirozené pohyby kamery, jaké byste očekávali od živého kameramana.

Toto řešení je ideální pro záznam moderátorů, kteří se musí pohybovat při živých akcích a vysílání, například při moderování zpráv, sportu nebo počasí. Automatické ovládání v reálném čase, které snímá pohyby pomalu a jemně jako kameraman, dokáže zvýšit produktivitu a kvalitu záznamů díky škálovatelnému a intuitivnímu řešení.

Paddy Taylor, vedoucí oddělení vysílání ve společnosti MRMC, uvedl: „Společnost MRMC je velmi ráda, že může spolupracovat se společností Panasonic a rozšířit tak její širokou řadu PTZ kamer o systém Polymotion Chat Pro Panasonic. Díky tomuto partnerství se tato technologie dostane k novému publiku prostřednictvím zákaznické základny PTZ společnosti Panasonic a dosah tohoto průlomového softwaru se rozšíří.“

„Společnost Panasonic se zaměřuje na to, aby svým zákazníkům přinášela řešení, která se snadno používají, vytvářejí pracovní postupy, které radikálně zvyšují produktivitu, a rozvíjejí kreativitu. Nová aplikace Polymotion Chat Pro Panasonic Edition je dalším příkladem této snahy a umožňuje uživatelům získat to nejlepší z našich špičkových PTZ kamer,“ vysvětlil Guilhem Krier, vedoucí oddělení New Business & Market Development pro obchodní jednotky MEBD a DSC společnosti Panasonic.

Další informace o kamerových systémech Panasonic PTZ naleznete na adrese: https://business.panasonic.cz/profesionalni-kamery/panasonic-remote-ptz-camera-systems 

Další informace o aplikaci Polymotion Chat Pro naleznete na adrese: https://www.mrmoco.com/broadcast-solutions/polymotion-chat/ 

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji řady elektronických technologií a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, zařízení pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslavila 100 let od svého založení. Nyní provozuje 582 dceřiných společností, 87 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 62,5 miliard EUR za rok končící 31. března 2019. Společnost se napříč všemi divizemi snaží s použitím inovací vytvářet nové hodnoty. Díky svým technologiím chce vytvořit lepší svět a lepší život pro své zákazníky. Více o společnosti Panasonic najdete na: https://www.panasonic.com/global 

O společnosti Panasonic Connect Europe

Společnost Panasonic Connect Europe zahájila činnost 1. října 2021 a vytvořila novou agilní organizaci zaměřenou na B2B zákazníky. S více než 400 zaměstnanci bude stát v čele operací s novou významnou iniciativou B2B řešení nazvanou “Gemba Process Innovation”, kterou podporuje široká nabídka produktů pro podniky.

Společnost Panasonic Connect Europe bude mít sídlo ve Wiesbadenu a bude složen z následujících obchodních jednotek:

Mobile Solutions Business Division, která pomáhá mobilním pracovníkům zvyšovat produktivitu s řadou odolných notebooků, obchodních tabletů a kapesních počítačů Toughbook.

Media Entertainment Business Division zahrnující vizuální systémová řešení nabízející řadu vysoce jasných a spolehlivých projektorů i vysoce kvalitních displejů; a Broadcast & ProAV nabízející řešení Smart Live Production z komplexního portfolia skládajícího se z PTZ a systémových kamer, videokamer, platformy Kairos IT / IP, přepínačů a robotických řešení, která jsou široce používána pro snímání živých událostí, sportovní produkci, televizi a studia xR.

Business and Industry Solutions dodávající technologická řešení na míru zaměřená na maloobchod, logistiku a výrobu. Navrženo tak, aby zvýšilo provozní efektivitu a zlepšilo zákaznickou zkušenost a pomohlo podnikům podávat nejlepší výkony každý den.

Panasonic Factory Solutions Europe prodávající širokou škálu inteligentních továrních řešení včetně řešení pro výrobu elektroniky, robotických a svařovacích systémů a softwarových řešení.

O společnosti MRMC 

Společnost Mark Roberts Motion Control (MRMC) je součástí skupiny Nikon Group. Společnost MRMC stojí v první linii inovací v oblasti zobrazování a je předním výrobcem špičkových řešení pro řízení pohybu, automatizaci, robotiku vysílání, dálkové snímání obrazu a produkci virtuálního a objemového obsahu. Navrhuje, vyrábí a montuje robotické soupravy, otočné a víceosé robotické hlavy a sledovací technologie. Robotická a softwarová řešení společnosti MRMC používají po celém světě filmová studia, sportovní vysílací společnosti, fotbalové ligy a další. Špičkové technické a inženýrské úspěchy vynesly společnosti MRMC za posledních 50 let několik průmyslových ocenění. Další informace naleznete na adrese www.mrmoco.com. V roce 2016 společnost MRMC převzala společnost Nikon Corporation.
Další informace naleznete na adrese: https://business.panasonic.cz/profesionalni-kamery/vyrobky-a-sluzby/broadcast-professional-av-camera-range-2