Spouští se nová platforma pro personalisty. Human Leaders Club propojí české HR odborníky a manažery firem

Praha, 6. října 2021 – Společnost Welcome to the Jungle, platforma pro život a práci, spouští nový projekt Human Leaders Club. Jedná se o první platformu v Česku, která propojí HR profesionály a manažery firem napříč odvětvími a dá jim prostor diskutovat současné trendy a výzvy pracovního trhu. Cílem je vytvořit HR komunitu, která se propojí virtuálně i osobně. Součástí členství v Human Leaders Clubu budou i pravidelná networkingová setkání. Projekt odborně zaštiťují partneři Kogi CON, eLegal, OPIM a Hedepy. 
 

Honza Klusoň, CEO Welcome to the Jungle pro Česko a Slovensko: 
„Dlouhodobě nám v českém HR prostředí chyběla platforma, která by umožňovala personalistům a manažerům otevřeně a bez předsudků diskutovat o současných výzvách a trendech v pracovním životě. Ať už jde o duševní zdraví zaměstnanců, firemní kulturu, diverzitu na pracovišti nebo současné právní otázky. Dáváme prostor k diskuzi o problémech, které personalisté kromě několika facebookových skupin dosud neměli kde řešit. Human Leaders Club nám umožní si navzájem pomáhat, inspirovat se a poznávat se na jednom místě.”

Společnost do budoucna plánuje projekt zavést i v dalších zemích, kde působí – na Slovensku, ve Francii a Španělsku a propojit tak experty na mezinárodní úrovni.
 

Platforma poslouží i k hiringu personalistů
Human Leaders Club poběží na platformě Circle, která umožňuje každému členovi tvořit vlastní obsah a zároveň v něm i vyhledávat. Nová síť propojí až čtyři sta profesionálů z oboru, kteří o aktuálních trendech budou moct debatovat veřejně i přímo mezi sebou v soukromých zprávách. Platforma také umožní zveřejňovat pracovní nabídky v HR odvětví, které se tak efektivně dostanou k vhodným kandidátům.Hlavními názorovými vůdci platformy budou čtyři partneři z různých odvětví. S právními otázkami poradí eLegal, diverzitou na pracovišti se budou zabývat experti z OPIM a na téma duševní pohody zaměstnanců poradí Hedepy a na oblast firemní kultury se zaměří Kogi CON. Ti si od partnerství slibují zvýšení povědomí o důležitosti firemní kultury.

Filip Černý, Managing Partner ve společnosti Kogi CON:„Pro partnerství jsme se rozhodli z prostého důvodu – stav vnímání firemní kultury v České republice jako hlavní konkurenční výhody každé firmy je v plenkách. Na západ od nás je firemní kultura podle posledních průzkumů téma číslo jedna u CEO. Do platformy přinášíme konkrétní návody, postupy a metodiku, jak jako HR získat pozornost CEO, boardu, vedení pro toto téma, jak jej uchopit, řídit, měřit a implementovat. Slibujeme si od klubu hlavně to, že se nastartuje změna díky diskusi a sdílení zkušeností, protože kultura se mění v interakci.“

Jak se přidat do Human Leaders Clubu
Human Leaders Club není jen o virtuálním propojení. Kromě samotné platformy vzniká i komunita profesionálů, kteří se budou pravidelně setkávat na networkingových akcích a debatách. Nová síť slouží exkluzivně odborníkům, kteří aktivně působí v HR nebo se zajímají o leadership. Do Human Leaders Clubu se experti mohou přihlásit přímo na webu projektu www.humanleadersclub.com/cs skrze vyplnění dotazníku. 
 

O Human Leaders Club:
Spojením toho nejlepšího z digitálního a fyzického světa chceme dále propojovat odborníky, manažery a výkonné pracovníky v oblasti HR, a přispět tak ke zlepšení podmínek českých a slovenských firem. Human Leaders Club představuje prostor pro diskuzi, inspiraci a setkávání. Nabízí příležitost k odborné diskuzi o otázkách moderního i tradičního HR s nejrůznějšími specialisty z oboru. Jedná se o místo ke sdílení unikátního poutavého obsahu, ale především o místo, kde se budou všichni se zájmem o HR cítit dobře a vítaně.

O Welcome to the Jungle
Welcome to the Jungle je platforma pro život v práci. Nabízí širokou škálu kvalitního obsahu (článků, videí, podcastů, časopisů či událostí), jejichž cílem je inspirovat k profesnímu růstu. 
Firmám Welcome to the Jungle pomáhá najít ty správné kandidáty skrze employer branding. Propracované profily firem umožňují kandidátům nahlédnout přímo do firemní kultury. Na webu Welcome to the Jungle naleznete na 3 000 profilů různých firem obsahujících videa, fotografie a rozhovory, které slouží jako zdroj cenných informací pro potenciální uchazeče o pracovní místa.