Nový Philips Momentum navržený pro Xbox: optimální pro 120Hz konzole nové generace a nyní ve 32“ a 27“ variantě

Praha, 25. října 2021 – Herní scéna se minulý rok dramaticky změnila s implementací HDMI 2.1, nového vylepšení konektivity podporující řadu vyšších rozlišení videa a obnovovací frekvence, včetně 4K@120Hz, což je nová úroveň pro konzolové hráče. Před několika měsíci uvítali konzoloví nadšenci první model ze zcela nové řady monitorů Philips Momentum Designed for Xbox, 559M1RYV (úhlopříčka 55”/139,7 cm).

Herní monitory Philips Momentum určené pro konzole Xbox jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální zážitek pro konzolové hráče nové generace tím, že zahrnují nové rozhraní HDMI 2.1, které umožňuje konzolové hraní nové generace s rozlišením 4K a rychlejší obnovovací frekvencí 120 Hz pro mimořádně čistý a plynulý herní výkon. Nyní se portfolio monitorů Philips rozšířilo o dva nové modely: 329M1RV (úhlopříčka 31,5″/80 cm) a 279M1RV (úhlopříčka 27″/ 68,5 cm). 

Plně rozviňte svůj potenciál

Toto nejmodernější portfolio splňuje nové standardy nejnovějších konzolí Xbox a naplňuje touhy hráčů nové generace. Současně umožňuje nejlepší dostupné hraní se synergicky vytvořeným monitorem. Nyní je možné hrát s ultra jasným rozlišením 4K při obnovovací frekvenci 120 Hz jednoduchým připojením konzoly Xbox Series X prostřednictvím HDMI 2.1. Vyšší obnovovací frekvence zajišťuje náskok před nepřáteli: pohyby jsou plynulejší a jasnější, což umožňuje snazší zaměřování. To přispívá, spolu s nízkou latencí a rychlou odezvou pixelů, k mnohem plynulejšímu a realističtějšímu hernímu zážitku, což je velká výhoda při hraní videoher citlivých na záškuby.

Monitory Philips Momentum poskytují výkon ověřený speciálně pro Xbox s ultra čistým rozlišením 4K při minimální obnovovací frekvenci 120 Hz, podporou HDR, variabilní obnovovací frekvencí pro plynulé hraní a hraní s vždy nízkou latencí. Philips Momentum 329M1RV má certifikaci VESA DisplayHDR 400, která přináší výrazné zlepšení oproti běžným SDR displejům a vytváří úžasný jas, kontrast a barvy. Philips Momentum 279M1RV je vybaven certifikovaným VESA DisplayHDR 600 se špičkovým jasem a zvýšeným barevným gamutem pro realistické vykreslení efektů ve hrách a filmech. U monitoru Philips Momentum 329M1RV má na tomto plynulém herním zážitku bez trhání, při špičkovém výkonu, svůj podíl také AMD FreeSync™ Premium.

Nejlepší kvalita pro nejnáročnější hráče

Hraní by nemělo mít žádné limity, proto jsou tyto dva monitory nejen nejlepším řešením pro konzole nové generace, ale také pro hraní na PC: ideální velikost Philips Momentum 279M1RV dává hráčům na konzolách i PC výhody, které si zaslouží. Hra je působivější a zábavnější s vysoce náročnými funkcemi. Philips Momentum 279M1RV je vybaven panelem IPS Nano, který poskytuje věrné a přesné barevné podání v širokém pozorovacím úhlu bez barevného posunu a dosahuje až 98% pokrytí barevného gamutu DCI-P3. Díky tomu je skvělou volbou pro kritické zobrazování, produktivitu a výjimečný herní zážitek. Tento model má také USB-C (tenký zásuvný kabel, který přenáší data a současně nabíjí). A je toho víc: je kompatibilní s G-SYNC®, což znamená, že synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s výstupem grafické karty pro plynulejší herní zážitek, zajišťuje krásný obraz a skutečnou konkurenční výhodu.

Úžasné zevnitř i zvenku

Tyto monitory Momentum se vyznačují čistým designem z vysoce kvalitních materiálů, což jim vyneslo ocenění Red Dot 2020. Herní monitory 329M1RV a 279M1RV jsou atraktivní díky své základně, která poskytuje solidní prezentaci a nabízí výraznou stylovou volbu pro jakékoli herní nastavení. Umožňuje současné nastavení výšky, náklonu a otáčení, včetně vedení kabelů. Tyto dva modely jsou navíc vybaveny Ambiglow (LEDky na zadní straně monitoru), technologií Philips, která přidává nový rozměr zážitku ze sledování tím, že zvětšuje obrazovku vytvořením světelné záře na přilehlé stěně ze zadní strany monitoru. Její rychlý procesor analyzuje příchozí obrazový obsah a průběžně upravuje barvu a jas vyzařovaného světla podle tohoto obrazu.

Ponoření do hry jde ještě o krok dále s DTS Sound, který přináší virtuální prostorový zvuk doplněný bohatými basy, vylepšením dialogů a maximálními úrovněmi hlasitosti bez ořezávání nebo zkreslení.

Monitory Philips 329M1RV a 279M1RV budou dostupné od listopadu 2021 za doporučené koncové ceny 28 211 Kč (1099 Eur) a 25 644 Kč (999 Eur).

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.