UniCredit podpoří finále Davisova poháru jako oficiální banka

Milano, 15. listopadu 2021, Skupina UniCredit je hrdá na to, že se stala hlavním partnerem závěrečné fáze Davisova poháru (Davis Cup by Rakuten Finals) jako oficiální banka (exkluzivně v kategorii bank).

Skupina UniCredit má významné zkušenosti ve sponzoringu velkých sportovních akcí a turnaj o Davisův pohár je pro ni dobrou volbou, a to díky jeho příznivé zeměpisné poloze, důrazu na tenis pro všechny, orientaci na udržitelnost a vášni zlepšovat hru prostřednictvím digitalizace. Těšíme se na to, že prostřednictvím této prestižní platformy posílíme naši značku.

„Davisův pohár jsme si vybrali jako sponzorskou platformu, která přesně odpovídá naší pozici celoevropské komerční banky,“ uvedl Andrea Orcel, generální ředitel UniCredit S.p.A. „Profesionální tenisté ztělesňují dokonalost, snahu o posílení svého postavení a týmovou práci, které se ve skupině snažíme dosáhnout i my. Davisův pohár je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních tenisových akcí a je nám ctí být jeho letošním partnerem. Těší nás, že tři klíčové akce se budou konat v zemích rostoucích trhů, které jsou pro nás důležité.“

Závěrečná část Davisova poháru (Davis Cup by Rakuten Finals) proběhne od 25. listopadu do 5. prosince 2021 ve třech městech. Innsbruck a Turín budou hostit po dvou ze šesti čtvrtfinálových skupin, přičemž zbývající čtvrtfinále a následující semifinále a finále se budou hrát v Madridu.

Smlouva zahrnuje širokou škálu komunikačních příležitostí a propagačních práv včetně tvorby značky, reklamy a s tím souvisejícími aktivitami. Během soutěže ACE4sustainability bude udělena i speciální odměna UniCredit, kterou získá vybraná charitativní organizace působící v oblasti ESG, dále bude možné účastnit se házení mincí a k dispozici budou i oficiální reklamní předměty, které pro danou akci podepíšou vybraní tenisté hrající ve finálovém turnaji.