Huawei Mate View GT – dokonalý parťák na hry

Na základě dlouhodobého průzkumu a s ohledem na opravdové potřeby hráčů, vznikl monitor Huawei MateView GT. Dvě velikosti, každá se zakřiveným displejem, který se pyšní vysokou obnovovací frekvencí a je šitý na míru všem uživatelům, kteří prahnou po video detailech za každé situace.

Pohlcující zážitek v malém balení

Monitor Huawei MateView GT 27” se vyznačuje zlatou herní velikostí 27 palců, rozlišením obrazovky 2560 x 1440 a poměrem stran 16:9, což je nejen hvězdné pro hráče, ale také snadno uspokojí všechny potřeby běžných uživatelů. Opomíjet nesmíme ani barevné zobrazení, které je zvláště důležité, chcete-li mít vizuální zážitek s pohlcující podívanou. Monitor Huawei MateView GT 27” podporuje 90% barevný gamut P3 a 8bitovou barevnou hloubku, stejně jako profesionální přesnost barev ΔE <2, které jsou věrnější kopií toho, co tvůrci obsahu zamýšleli. 

U MateView GT 34” vás okouzlí rozlišení 3440 x 1440 v poměru stran 21:9 a v případě MateView GT 27” získáte poměr stran 16:9 a rozlišení obrazovky 2560 x 1440. Monitor 1500R zároveň poskytuje hráčům jedinečnou výhodu. Díky svému zakřivení umožňuje uživatelům lépe využívat periferní vidění s minimální ztrátou hran. 

Určený pro hráče 

Huawei MateView GT také přichází s funkcemi Dark Field Control a Crosshairs. Funkce Dark Field Control umožňuje uživatelům upravit si obrazovku pro jasnější zobrazení, aby mohli mít lepší rozlišení. Například ve hrách první osoby se nepřátelé mohou schovat v křoví nebo využít závoj temnoty k tomu, aby se stali prakticky neviditelnými. Uživatelé kteří však budou mít  MateView GT mají možnost neutralizace takové taktiky pomocí funkce Dark Field Control, která jim umožňuje rozjasnit obrazovku. Na druhou stranu funkce Crosshairs umístí doprostřed obrazovky zaměřovací kříž, který není svázán s hrou, což uživatelům umožňuje přesně zasáhnout svůj vytyčený cíl.

Mohutný herní displej s bleskovou obnovovací frekvencí 

U displejů platí, že čím vyšší obnovovací frekvence, tím plynulejší zážitek ze sledování. Huawei MateView GT dosahuje působivé obnovovací frekvence 165Hz při rozlišení QHD. Na rozdíl od monitorů s nižší obnovovací frekvencí využívá potenciál grafické karty a navíc efektivně eliminuje blikání displeje, což přináší plynulý herní zážitek a pomáhá. 

Plný potenciál monitoru s vysokou obnovovací frekvencí se objeví, když je připojen k výkonnému PC se špičkovým GPU, protože ten je schopen ve hrách posouvat více snímků za sekundu a zobrazovat jemnější detaily v různých pohybech. Ve světě konkurenčního hraní se počítá každá sekunda; jakýkoli tah může být tím, který rozhodne o výsledku kola. Díky monitoru s vyšší obnovovací frekvencí, který zobrazuje vyšší počet snímků za sekundu, dostávají hráči v každém okamžiku více informací, což jim umožňuje lépe číst soupeře a plánovat dopředu na každém kroku.

Vše v jednom 

Jako druhý člen rodiny GT, Huawei MateView GT nejen, že pokračuje v rodinném duchu vynikajícího výkonu a spolehlivé kvality, ale také zdědil image vlajkové lodi značky “Mate”, aby uživatelům přinášel lepší, profesionálnější a efektivnější zkušenosti. 

Navíc Huawei MateView GT prošel certifikací Rheinland Low Blue Light, která potvrzuje jeho účinnost při filtrování škodlivého modrého světla. Technologie DC Dimming také účinně snižuje únavu očí, takže budete moct hrát dlouhé hodiny bez obav o svůj zrak.

Další novinky od Huawei i s dárky

V pondělí 22. 11. 2021 přišel do prodeje i nový MateBook 14s a s ním i sleva a dárky. Při jeho koupi do 12. 12. 2021 získáte u modelu s 16 GB RAM slevu 4000 Kč, u modelu s 8 GB RAM 3000 Kč. Pro oba modely pak platí, že k nákupu dostanete zdarma smartwatch Huawei Watch GT2 Pro v hodnotě 7299 Kč a sluchátka Huawei FreeBuds 3i v hodnotě 2599 Kč. Celkově tak ušetříte 13 898, respektive 12 398 Kč. Notebook se pyšní ultra tenkým kovovým tělem a nabízí dokonalý 2,5K FullView displej. Pro majitele zařízení Huawei nabízí systém propojení ekosystému Huawei Share. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.