DRIVERAMA už v Německu vykoupila 1000 vozů, v expanzi pokračuje šestou pobočkou

15. prosince 2021: Driverama, technologická online platforma pro maloobchodní výkup a prodej ojetých vozů v celé Evropě, oslavila již svůj 1000. vykoupený vůz v Německu, což je významný milník, kterého dosáhla od otevření své první pobočky v Düsseldorfu letos v červenci.

Driverama také pokračuje v budování své sítě v Německu – v rámci strategické dohody o partnerství s celostátním řetězcem autoservisů stop+go otevřela novou pobočku v Hamburku. Během posledních pěti měsíců tak již Driverama otevřela 6 poboček, kromě Hamburku ještě  v Düsseldorfu, Herne, Dortmundu a na dvou místech v Berlíně. 

Při výkupu automobilů od spotřebitelů umožňuje algoritmický cenový model společnosti Driverama v reálném čase poskytovat rychlé, přesné a transparentní odhady cen na základě tržních dat. Zákazník si pak může jednoduše rezervovat schůzku v místní pobočce Driverama, kde rychlou a bezproblémovou prohlídku provede manažer zákaznického servisu Driverama na pozici Car Genius.

„Společnost Driverama v Německu nyní zažívá nesmírně vzrušující období. Jsme hrdí na to, že jsme dosáhli počtu 1000 vykoupených vozů, což je pro nás významný milník. Naším cílem je a vždy bylo klást na první místo pozitivní zákaznický zážitek. Své působení v Německu jsme nyní rozšířili i na novou pobočku v Hamburku. Každé rozšíření vznikající sítě Driveramy zvyšuje naší schopnost nabízet zákazníkům naprostou transparentnost, rychlost a pohodlí při výkupu jejich vozu. To z nás podle hodnocení nezávislého serveru Trustpilot dělá nejdůvěryhodnější platformu pro výkup ojetých vozů v Německu,” uvedl generální ředitel společnosti Driverama Stanislav Gálik.

Driverama je nová online platforma pro obchodování s ojetými vozy v Evropě. V první fázi vozy vykupuje, v druhé, jejíž datum ještě nebylo stanoveno, je začne i prodávat. Driverama je nová značka, koncept a obchodní subjekt, který byl spuštěn a vyvinut skupinou AURES Holdings. Spojuje to nejlepší ze všech kanálů v oblasti obchodování s ojetými vozy – osvědčené, desítky let trvající zkušenosti, know-how a fyzickou infrastrukturu skupiny AURES Holdings spolu s jejími špičkovými zkušenostmi v oblasti sběru a analýzy dat, nástroji strojového učení, umělou inteligencí a vlastními algoritmy.