Dárky, které platí za vás. Vánoční tipy na nejlepší platební dárky, i na poslední chvíli

16. prosince – Placení – aktivita, kterou provádíme každý den několikrát. Díky dnešním chytrým technologiím už to ale není tak, že při každém placení musíme přepočítat hotovost nebo vytáhnout z tašky platební kartu. Přinášíme vám tipy na ty nejlepší platební vánoční dárky, se kterými bude placení ještě pohodlnější, příjemnější a také velmi vkusné. Potěší i toho nejnáročnějšího obdarovaného, a navíc je můžete sehnat i na poslední chvíli!

Platební náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Ideálním platebním dárkem je Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC. Ve své, prozatím poslední, šesté generaci přidal celosvětově nejpopulárnější chytrý náramek další skvělé funkce. Zaznamenává veškeré sportovní aktivity, monitoruje zdraví a hlídá kvalitu spánku i hladinu kyslíku v krvi. Největší novinkou je možnost placení díky zabudovanému NFC čipu. Lze s ním provádět bezkontaktní platby pouhým přiložením k terminálu. Stačí pouze vložit detaily z karty Mastercard do aplikace Xiaomi Wear a token se uloží do zařízení. Doporučená cena je 1.299 Kč.

Obsah obrázku text

Popis byl vytvořen automaticky

Platební prsten

Velice elegantní je placení pomocí platebního prstenu. Ten oproti jiným způsobům placení nabízí mnoho výhod. Platební prsten, který máme doslova při sobě, také slouží jako výborný módní doplněk. Na rozdíl od jiných nositelných zařízení je podstatně levnější a tím i dostupnější. Je vyroben z kvalitní keramiky, takže se jen tak nepoškrábe, a je voděodolný, lze jej tedy používat kdykoliv a za téměř jakýchkoliv podmínek. Obrovskou výhodou je to, že prsten není nutné nabíjet, pouze se jednorázově aktivuje přes mobilní aplikaci. Cena je 1.750 Kč.

Obsah obrázku interiér

Popis byl vytvořen automaticky

Klíčenka

Pokud vám prsten nebo jiné nositelné zařízení nevyhovuje, pak jsou pro vás tou správnou volbou módní doplňky Laks – u nás dosud neobjevené a neznámé zboží. Kromě náramků, hodinek, sportovních přívěšků, prstenů a dalších, nabízí také například klíčenky s funkcí bezkontaktních plateb. Všechna nabízená zařízení fungují samostatně a nepotřebují při sobě žádné baterie, nabíječky nebo chytré telefony. Originalita pomocí placení klíčenkou zaručena. Cena platebních doplňků se pohybuje kolem 1.000 Kč.

Obsah obrázku text, položky, různé, několik

Popis byl vytvořen automaticky

Chytré hodinky

Chytrých hodinek podporujících bezkontaktní platby existuje nepřeberné množství. Jediné, co hodinky ke zprostředkování plateb potřebují, je zabudovaný NFC čip, do kterého si můžete uložit svou tokenizovanou platební kartu. To je dnes možné u většiny nových generací chytrých hodinek všech možných značek. A pak už můžete platit kdekoliv, kde mají bezkontaktní platební terminál, stačí si jen vyhrnout rukáv. Ceny chytrých hodinek se různí, začínají okolo 3.000 Kč a sahají až ke 30.000 Kč.

O společnosti Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je technologická společnost s celosvětovou působností v oboru zprostředkování plateb. Zajišťováním bezpečných, jednoduchých, chytrých a snadno dostupných platebních transakcí Mastercard podporuje a propojuje inkluzivní digitální ekonomiku prospěšnou všem, kdekoliv na světě. Inovace a řešení využívající zabezpečených dat a sítí, partnerství a energie společnosti Mastercard pomáhají jednotlivcům, finančním institucím, vládním orgánům i firmám naplňovat beze zbytku jejich potenciál. Firemní kultura společnosti a vše, co Mastercard dělá uvnitř i navenek, se řídí firemním kvocientem slušnosti. Se společností Mastercard je možné se spojit ve více než 210 zemích a oblastech. Mastercard vytváří udržitelný svět, v němž se všem nabízejí možnosti k nezaplacení. www.mastercard.com