Huawei oznámil spolupráci se službou Revolut

Huawei AppGallery, jeden z top tří obchodů s aplikacemi, který momentálně hlásí 560 milionů uživatelů, oznámil spolupráci s Revolut, jednou z nejrychleji rostoucích fintech společností v Evropě. Cílem je, aby zákazníci měli přistup k rozmanitějšímu výběru mobilních bankovních služeb a větší kontrolu nad svými financemi.

AppGallery a Revolut se chtějí především zaměřit na zjednodušení mobilních finančních služeb tak, aby se zákazník při jejich užívání cítil co nejkomfortněji. Spojení těchto dvou gigantů, přičemž Revolut je aktuálně dostupný ve vice jak 35 zemích a eviduje přes 15 milionů spokojených zákazníků, má zjednodušit správu financí opravdu každému, ať už jste na finančním poli ostřílený hráč nebo úplný začátečník. Dalším lákadlem je nabídka zvýhodněného prémium členství v rámci AppGallery, které můžete vyzkoušet v České republice a v 25 dalších evropských zemích od 16. prosince v rámci dvou měsíců zdarma.

Revoluce v mobilním bankovnictví

Inovace a zlepšování finančních služeb jak konzervativním zákazníkům, tak maloobchodníkům a velkoobchodníkům. To je dlouhodobý cíl, kterého chce Huawei ve spojení s Revolut dosáhnout. Revolut totiž umožňuje uživatelům spravovat své finance v rámci jedné aplikace, a to vše velmi přehledným a srozumitelným způsobem.  Na jednom místě tak najdete své příjmy, výdaje, úspory a investice.

Privátní bankovnictví s větším přesahem

Uživatelé aplikace Revolut mimo jiné obdrží svou vlastní debetní kartu, možnost remitence, multiměnový účet, nebo spotřebitelsky zaměřené nabídky. Příkladem může být Revolut Stay, které využijete při rezervaci ubytování, navíc s výhodou možnosti získat až 10 % cashbacku.

Další zajímavou funkcí je i Revolut Junior, která je speciálně navržená pro uživatele od 6 do 17 let. AppGallery se momentálně stává nevyhledávanější platformou, která umožňuje generaci Z přístup ke globální bankovním aplikacím. Revolut mimo jiné nabízí í nespočet variant předplatného (Plus, Premium a Metal), které ještě více zpříjemní užívání jejich služeb.

Zároveň se snaží podpořit i podnikatele a maloobchodníky prostřednictvím Revolut Business,  který optimalizuje výdaje pomocí inteligentních firemních karet.

„Je nám velikou ctí, že můžeme naším zákazníkům nabídnout aplikaci jako je Revolut,” říká Siri G. Borsum, Global VP Finance Vertical Eco-Development & Partnership, Business Consumer Group at Huawei. „Snadno přístupné bankovní aplikace jako je Revolut jdou ruku v ruce s naším cílem, a to je dát naším zákazníkům tu možnost, aby si vybrali z těch celosvětově nejlépe hodnocených bankovních aplikací.”

Bezpečnost uživatelů je hlavní prioritou

Bezpečnost uživatelů je prioritou jak pro Huawei, tak pro Revolut. Jejich speciálně navržené a celosvětově oceňované systémy zabezpečení udrží vaše finance v bezpečí 24/7. Aplikace AppGallery má navíc svou vlastní sadu bezpečnostních protokolů. Tyto protokoly mohou využít i její partneři. Revolut již v rámci své aplikace plně integroval některé inovativní HMS Core Kity od společnosti Huawei včetně těch, které jsou zaměřeny na zvyšování bezpečnosti. Těmi jsou například Safety Detect Kit, Awareness Kit a Identity Kit.  Díky integraci těchto sad si tak uživatelé aplikace Revolut můžou být jistí, že společnost Huawei dbá na bezpečné ukládání dat, ochranu soukromí a obranu před potenciálními bezpečnostními hrozbami. Tým Revolut se také rozhodl integrovat modely Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit a Nearby Services Kit, aby zajistil svým zákazníkům optimální zážitek z používání aplikace přes AppGallery.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

O AppGallery

AppGallery je smart inovativní ekosystém, který umožňuje vývojářům vytvářet služby a aplikace pro uživatele. Naše unikátní HMS Core umožňuje integraci aplikací napříč různými zařízeními, což uživatelům přináší větší pohodlí. To vše je součástí strategie Huawei “1+8+N”.

 Vizí AppGallery je vytvoření otevřené, inovativní platformy pro distribuci aplikací, která bude jednoduše přístupná uživatelům a zároveň bude chránit jejich soukromí, bezpečnost a poskytovat jim jedinečný zážitek. AppGallery je jedním z top 3 největších obchodů s mobilními aplikacemi, který nabízí na výběr ze široké škály globálních a lokálních aplikací, napříč 18 kategoriemi včetně navigací, dopravy, zpravodajství, sociálních médiích a další. AppGallery je dostupná ve více jak 170 zemích a regionech a má více než 560 miliony uživatelů. Huawei se spojil s 5,1 miliony vývojářů po celém světě, kdy celkový počet stažení platformy přesáhl v prvních třech čtvrtletích roku 2021 332,2 miliard. Do října 2021 se do HMS Core integrovalo přes 173 000 aplikací.

 O Revolut

V roce 2015 spustil Revolut své služby ve Velkém Británii, týkaly se především převodu a směny peněz. Dnes máme zákazníky, kteří používají naše inovativní služby po celém světě. Měsíčně se tak přes Revolut uskuteční až 100 milionů transakcí.  Napříč našimi osobními a businessovými účty pomáháme zákazníkům zlepšovat jejich přístup k financím, předáváme jim plnou kontrolu nad jejich financemi a zároveň propojujeme lidi po celém světě.