Jakub Žižka je novým tiskovým mluvčím pro Tesco v České republice

Praha, 5. leden 2022 – Na pozici manažera externí komunikace pro Tesco v České republice nastoupil od letošního ledna Jakub Žižka, který se zároveň stal tiskovým mluvčím společnosti. Dlouhodobě se specializuje na korporátní komunikaci firem, včetně společností z oblasti retailového segmentu a FMCG. V minulosti pracoval na straně PR agentur mimo jiné pro českou pobočku výrobce nápojů a potravin PepsiCo, prodejní sítě s elektronikou a domácími spotřebiči Expert ČR, outletové centrum Freeport Fashion Outlet nebo české zastoupení řetězce rychlého občerstvení McDonald’s.

„Tesco je nejen významným maloobchodním prodejcem, ale díky mnoha svým aktivitám patří mezi lídry v oblasti udržitelného rozvoje a podpory místních komunit napříč Českem a v neposlední řadě si zakládá na péči o své zaměstnance. Těší mě, že se na těchto aktivitách mohu také podílet,“ dodává Jakub Žižka.

Jakub Žižka přes deset let pracoval v agenturách Botticelli či Ogilvy PR. Naposledy působil jako mluvčí zpravodajské stanice CNN Prima NEWS.