Regionální ředitelkou pro východní Evropu v Axis Communications se stává Anna Arwidi

Přední výrobce IP kamer a chytrých technologií v oblasti videodohledu, společnost Axis Communications, představuje změnu na pozici regionálního ředitele pro oblast, která zahrnuje 28 států východní Evropy, Turecko, Rusko a Společenství nezávislých států. Od nového roku do této funkce nastupuje Anna Arwidi.

Anna Arwidi spolupracovala s Axis Communications od roku 2013 ještě ve službách partnerské společnosti Cognimatics AB, která úspěšně zaváděla videoanalýzy v rámci globálních projektů pro optimalizaci maloobchodu. Ta se v roce 2016 stala součástí Axis Communications a Anna Arwidi působila na vedoucích obchodně-manažerských pozicích pro strategický rozvoj maloobchodu a měla na starosti spolupráci s významnými globálními partnery v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Celkově má více než 20 let zkušeností s prací v oblasti rozvoje trhu a podnikání ve společnostech všech velikostí – od malých podniků až po společnosti globální.

„Oblast východní Evropy představuje pro Axis Communications vzrušující rozvíjející se trh a co do rozlohy zaujímá ve světovém měřítku přední pozici. I přes poslední dva roky poznamenané pandemií jsme byli svědky, že se objevilo několik skvělých příležitostí k růstu, a díky naší silné a rozšiřující se partnerské síti a řadě inovativních řešení se cítím šťastná, že jsem se připojila k tak silnému týmu v tak zajímavou dobu,“ říká Anna Arwidi o své nové pozici.

Silnou stránkou společnosti Axis je podle Anny Arwidi zaměření na inovace, zlepšování a odhodlání dodržovat hodnoty, jakými jsou udržitelnost, důvěryhodnost a vysoký etický standard.

Svůj volný čas Anna věnuje své rodině, aktivnímu pohybu, předávání svých zkušeností v rámci seminářů a čtení knih.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis vytváří chytřejší a bezpečnější svět s pomocí síťových řešení, která otevírají přístup k lepšímu zabezpečení a k novým způsobům podnikání. Axis jako lídr v oblasti síťového videa nabízí produkty a služby pro videodohled a analýzu videa, řízení přístupu a audiosystémy. Společnost Axis má přes 3 000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a při poskytování klientských řešení spolupracuje s globální sítí partnerů. Společnost Axis byla založena v roce 1984 a sídlí ve švédském Lundu. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.