Myš Logitech Signature M650 nabízí víc možností a funkcí také levákům

Vyberte si svoji velikost a pracujte pohodlně po celý den s rolovacím kolečkem SmartWheel

Praha 11. ledna 2022 – Společnost Logitech přichází s novou bezdrátovou myší Signature M650. Díky dvěma různým velikostem (S/M a L) a verzi pro leváky nabízí lepší pracovní podmínky mnohem větší skupině lidí než jiné modely. Mezi její přednosti patří také rolovací kolečko SmartWheel, téměř neslyšná tlačítka s nastavitelnými funkcemi a praktický design. Tato myš se stane skvělým doplňkem každého počítače a práce s ní bude rychlejší a příjemnější než kdykoli předtím. Myš Signature M650 bude v České republice dostupná od ledna 2022 u prodejců (Alza.cz, CZC.cz, HP Tronic, TS Bohemia a Electroworld) za doporučenou maloobchodní cenu 1 099 Kč. 

„Na světě je více než miliarda pracovníků, kteří pracují v kanceláři, a přibližně polovina z nich nepoužívá myš nebo má jen základní či kabelovou myš s omezenými funkcemi,“ řekl Art O’Gnimh, viceprezident společnosti Logitech pro oblast mainstreamového businessu, kreativity a produktivity. „Signature M650 nabízí to nejlepší z charakteristických vlastností a funkcí myší Logitech pro vyšší produktivitu a usnadnění celodenní práce.“ 

Při práci na dokumentu nebo procházení webových stránek je skvělým pomocníkem kolečko SmartWheel, které umožňuje podle okamžité potřeby přesné posouvání po jednotlivých řádcích nebo bleskurychlé listování. Myš Signature M650 a její větší varianta Signature M650 L jsou vybaveny technologií SilentTouch, která ve srovnání s myší Logitech M185 snižuje hlučnost tlačítek o 90 %, takže klikání neruší kolegy při práci v kanceláři ani účastníky videohovoru při práci na dálku. Bezproblémové bezdrátové připojení s velkým dosahem je možné přes Bluetooth® Low Energy nebo USB přijímač Logi Bolt. Baterie vydrží při běžném provozu až dva roky, takže si s napájením myši nemusíte dělat vůbec žádné starosti.

Myš Signature M650 se vyrábí ve dvou velikostech smetanové, grafitové nebo růžové barvy a svým tvarem je vhodná i pro leváky. Měkká opěrná plocha pro palec a gumové boční strany umožňují pohodlnou práci po dlouhé hodiny. Funkce tlačítek se dají snadno měnit pomocí aplikace Logitech Options+. Myš funguje s operačními systémy Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS a Android. 

Udržitelný design zohledňuje environmentální a sociální dopady výroby od okamžiku získání surovin až po ukončení životnosti produktu. Společnosti Logitech navrhuje svoje výrobky tak, aby dobře sloužily uživatelům a zároveň měly minimální negativní dopad na životní prostředí. Proto je část plastových dílů myši Signature M650 vyrobena z recyklovaného plastu (PCR) – 64 % u grafitové, 26 % u smetanové a 26 % u růžové verze. Program společnosti Logitech pro využívání PCR dokládá její závazek konstruovat produkty s ohledem na udržitelnost a zajišťuje, že plastům z vyřazené spotřební elektroniky vdechne nový život. Výsledkem nynější snahy o rozšiřování tohoto závazku je, že přibližně polovina myší a klávesnic v nejširším portfoliu společnosti Logitech obsahuje určitý podíl PCR a že nově uváděné výrobky budou používat PCR všude, kde to bude možné.

Pro získání dalších informací o bezdrátové myši Logitech Signature navštivte stránky Logitech.com, náš blog nebo se s námi spojte na sociálních sítích LinkedIn, Facebook a Twitter.

### 

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro GamingUltimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

Logitech a další značky Logitech jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Logitech Europe S.A. a/nebo jejích přidružených společností ve Spojených státech a dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.