Celosvětově působící adtech společnost Adform zakládá novou vývojovou a IT divizi v Bombaji

“Naším cílem je do konce roku 2022 zaměstnat minimálně 25 místních softwarových inženýrů,” vysvětluje Michael Holmberg Andersen, ředitel vývoje v Adformu.

Společnost Adform, jediná celosvětová, nezávislá a plně integrovaná reklamní platforma vytvořená pro účely moderního marketingu, oznámila založení nové vývojové a IT divize v indické Bombaji. Vedle stávajících poboček v Litvě a Polsku se jedná již o třetí vývojové a IT oddělení Adformu. Tento krok představuje významnou investici v regionu, která společnosti umožní další inovace a přispěje k zajištění nejvyšší kvality produktů.

Podle Michaela Holmberga Andersena, ředitele vývoje v Adformu, je otevření pobočky v Bombaji strategickým krokem, který je zapříčiněn jednak obrovskou poptávkou po IT specialistech v Evropě, a zároveň možností vybírat z velkého množství softwarových inženýrů, kteří jsou na místním trhu k dispozici.

Holmberg Andersen k tomu dodává: “Zakládáme novou pobočku v Bombaji a navazujeme na stávající vývojová oddělení, která Adform již má v Litvě a Polsku. Expanze je součástí naší strategie udržovat odborníky s klíčovými dovednostmi uvnitř firmy a také přitahovat další, které potřebujeme k rychlému růstu po celém světě. Chceme zajistit vysokou míru spokojenosti zaměstnanců v regionu a našim zákazníkům chceme dodávat ještě lepší výsledky.” 

Vedením nového oddělení byl pověřen Nirav Shah, kterého Adform najal na pozici Senior VP, Site Manager India. Shah má více než 25 let zkušeností v oboru. Pochlubit se může budováním týmů, ve kterých působilo více než 200 zaměstnanců. V Adformu bude zodpovědný za rychlé rozšíření bombajského týmu.

Shah k tomu říká: “V následujících letech chceme rapidně růst. Letos plánujeme v Bombaji přijmout 25 softwarových inženýrů, čímž se celosvětově staneme centrální jednotkou vývoje Adformu. Pobočka v Bombaji bude zodpovědná za inovaci klíčových produktů pro tento region a bude také přispívat k neustálému zlepšování technologií společnosti Adform.”

O Adformu

Adform je jedinou celosvětově působící, nezávislou a plně integrovanou reklamní platformou stvořenou pro účely moderního marketingu. Unikátní technologie Adform Flow spojuje dokonalou uživatelskou zkušenost s modulární, otevřenou a škálovatelnou architekturou, která umožňuje bezproblémovou správu kampaní po celou dobu jejich životního cyklu. Klientům nabízí vylepšenou kontrolu nad kampaněmi včetně dat, která v

jejich průběhu získají. Adform svou technologii vylepšující spolupráci mezi lidmi a stroji rozvíjí již od roku 2002.
Více informací se dozvíte na www.adform.com.