Kingston FURY uvádí na trh paměti DDR5 SODIMM

  • Malé rozměry, ohromný výkon
  • Sady s certifikací Intel XMP 3.0 a kapacitou až 64 GB

Praha – 1. 3. 2022 –Kingston FURY, herní divize společnosti Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, oznamuje uvedení pamětí Kingston FURY™ Impact DDR5 SODIMM. Jsou ideální pro hráče nebo počítačové nadšence, kteří chtějí od svého notebooku nebo malého počítače špičkový výkon nejnovějších technologií. 

Paměti Kingston FURY Impact DDR5 jsou o 50 % rychlejší než paměti typu DDR4, což přináší zvýšení výkonu při hraní her, renderování a multitaskingu, přičemž jejich nízká spotřeba při napájecím napětí 1,1 V omezuje zahřívání. Paměti Kingston FURY Impact DDR5 s certifikací Intel® XMP 3.0 jsou k dispozici také v sadách s celkovou kapacitou až 64 GB a nabízejí všechny pokročilé funkce technologie DDR5 v tenkém a kompaktním formátu. Díky inovativní Plug-N-Play1 technologii přetaktování a On-die ECC automaticky podporují přenosy s rychlostí 4800 MT/s2 s nižšími latencemi než standardní paměti DDR5-4800. Umožňují tak zvýšit výkon systému bez nutnosti nastavovat profil a zachovávají integritu dat při dosahování extrémních rychlostí. 

„Jsme rádi, že můžeme rozšířit naši řadu vysoce výkonných pamětí DDR5 o paměti Kingston FURY Impact DDR5 SODIMM,“ řekla Iwona Zalewska, obchodní manažerka pro paměti DRAM v Kingston EMEA. „Hráči a tvůrci obsahu si nyní mohou užívat mimořádný výkon pamětí DDR5 ve stolních i přenosných počítačích.“

Paměti Kingston FURY Impact DDR5 jsou k dispozici jako samostatné moduly o kapacitě až 32 GB nebo sady po dvou modulech o celkové kapacitě až 64 GB a je na ně poskytována omezená doživotní záruka a podpora opírající se o více než 30 let zkušeností společnosti Kingston. 

Další informace najdete na kingston.com/gaming.

Vlastnosti a parametry pamětí Kingston FURY Impact DDR5

  • Vysoký výkon DDR5 SODIMM: O 50 % rychlejší než DDR4 pro zvýšení výkonu při hraní her, renderování a multitaskingu.
  • Plug-N-Play funkce automatického přetaktování1: Kingston FURY Impact DDR5 se automaticky přetaktuje na nejvyšší specifikovanou rychlost.
  • Certifikace pro Intel® XMP 3.0: Maximalizuje výkon paměti díky optimálnímu přednastavení časování, rychlosti a napětí pro přetaktování. 
  • Nižší spotřeba energie, vyšší účinnost: Udržujte svůj systém chladný a efektivní díky nízkému napájecímu napětím 1,1 V paměti Impact DDR5.
  • Vylepšená stabilita s technologií On-Die ECC: Zachovává integritu dat i při přetaktování.
  • Kapacity:
    • Samostatné moduly: 8 GB, 16 GB, 32 GB
    • Sady 2 modulů: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Frekvence1, 2: 4800 MT/s 
  • Latence: CL38
  • Napětí: 1,1 V
  • Provozní teplota: 0 až 85 °C
  • Rozměry: 69,6×30 mm

1 Plug-N-Play paměť Kingston FURY poběží v systémech podporujících DDR5 až do rychlosti povolené BIOSem výrobce. PnP nemůže zvýšit rychlost systémové paměti nad hodnotu, kterou povoluje BIOS výrobce. Plug-N-Play paměti Kingston FURY DDR5 podporují specifikace XMP 3.0, takže přetaktování lze dosáhnout také aktivací vestavěného profilu XMP.

2 Další informace o megatransferech za sekundu – MT/s označuje megatransfery (miliony přenosů) za sekundu a představuje efektivní rychlost přenosu dat pamětí DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM dosahuje vyššího výkonu tím, že k přenosu dat dochází při každé změně hodinového signálu (clock cycle), tedy při jeho nástupné i sestupné hraně.

Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

Clock Rate: 1600 MHz

Rychlost přenosu dat: 3200 MT/s

Šířka pásma: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston Is With You

O společnosti Kingston Technology Europe Co LLP.

Kingston Technology Europe Co LLP a Kingston Technology Company, Inc., jsou součástí stejné korporátní skupiny („Kingston“). Kingston je největší světový nezávislý výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru. Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Naše zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Nevyrábíme jenom produkty, ale pomáháme naplnit očekávání našich zákazníků a vytváříme řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu. Kingston je s vámi – Kingston Is With You – a víc o nás najdete na Kingston.com.