eToro přidává další kryptoměny Storj, Balancer, Loopring a Gala

PRAHA – Sociální investiční síť eToro dnes oznámila, že do své investiční platformy přidala další čtyři nová aktiva(1).

Na eToro jsou nyní k dispozici Storj (STORJ), Balancer (BAL), Loopring (LRC) a Gala (GALA), čímž se celkový počet nabízených kryptoaktiv zvýšil na 55(2,3).

Storj (STORJ): Storj je decentralizovaná platforma pro ukládání dat v cloudu postavená na platformě Ethereum. Umožňuje komukoli pronajmout nevyužitý diskový prostor. STORJ je nativní token služby Storj a slouží k placení za úložiště.

Balancer (BAL): Balancer je decentralizovaný směnný protokol postavený na Ethereu. Je založen na automatickém tvůrci trhu. BAL je token pro správu protokolu Balancer a lze jej použít k formování projektu a hlasování o návrzích jeho správy.

Loopring (LRC): Loopring je Layer 2 síť založená na zk-Rollups. Umožňuje vývojářům nasazovat na Ethereu vysoce výkonné decentralizované aplikace, například burzy. LRC je nativním tokenem Loopringu a lze jej využít ke stakingu za účelem získání podílu na poplatcích vydělaných protokolem.

Gala (GALA): Gala je herní platforma založená na blockchainu, která hráčům umožňuje převzít vlastnictví herních předmětů. GALA je tokenem ekosystému Gala Games a lze jej získat ve hrách a použít k nákupu předmětů na trhu Gala Games Marketplace.

,,Budeme pokračovat v rozšiřování nabídky kryptoaktiv na platformě eToro a poskytovat našim uživatelům prostředky k diverzifikaci jejich kryptoaktiv. Při vyhodnocování investičních příležitostí rozvíjející se třídy aktiv je klíčová diverzifikace, protože ne každý zúčastněný může vyhrát. Vyzýváme naše uživatele, aby si udělali vlastní průzkum. Ke všem kryptoaktivům je k dispozici související průvodní dokumentace, která podrobně popisují jejich využití,” říká Tomer Niv, ředitel  Global Crypto Solutions ve společnosti eToro.

Společnost eToro nabízí retailovým klientům přístup na kryptotrhy od roku 2013. eToro uživatelé mohou na její investiční platformě snadno nakupovat, držet a prodávat reálná podkladová aktiva Storj (STORJ), Balancer (BAL), Loopring (LRC) a Gala (GALA) za fiat měnu.

Prozatím nebudou tyto mince dostupné uživatelům z USA.

– KONEC –

Poznámky pro editora

  1. Prozatím Storj (STORJ), Balancer (BAL), Loopring (LRC) aGala (GALA) nebudou dostupné pro uživatele z US.
  2. eToro nabízí 27 kryptoměn uživatelům z USA. 
  3. eToro nabízí 53 kryptoměn uživatelům z Nizozemí.

O společnosti eToro 

eToro je sociální investiční síť, která umožňuje lidem rozšiřovat své znalosti a bohatství jako součást globální komunity úspěšných investorů. eToro bylo založeno v roce 2007 s vizí otevřít globální trhy tak, aby každý mohl obchodovat a investovat jednoduchým a transparentním způsobem. Dnes je eToro globální sítí pro více než 25 milionů registrovaných uživatelů, kteří sdílejí své investiční strategie; a kdokoli může následovat postupy těch nejúspěšnějších. Díky své jednoduchosti mohou uživatelé snadno nakupovat, držet a prodávat aktiva, sledovat své portfolio v reálném čase a provádět transakce, kdykoli chtějí.