Do Hradce Králové přichází služba doručování jídla Bolt Food

Východočeská metropole se stává sedmým městem v Česku, ve kterém je k dispozici doručování jídla prostřednictvím aplikace Bolt Food. Kurýři se zelenou termotaškou vezou vysoké slevy v prvních týdnech provozu služby i mimořádně výhodné podmínky spolupráce pro restauratéry.

Portfolio služeb platformy Bolt dostupných v Hradci Králové se rozšiřuje o doručování jídla z restaurací prostřednictvím aplikace Bolt Food. V rámci několik týdnů trvající promo akce nabízí dopravu zdarma do vzdálenosti 2 kilometrů a slevu ve výši 30 procent na jídlo ze všech restaurací. Mezi ně patří řetězce i místní podniky, jejichž nabídka se bude dle poptávky rozšiřovat, a to případně také o pekařství a cukrárny, vinárny nebo květinářství. Prostřednictvím Bolt Food si v Hradci Králové bude možné objednávat od 9 do 23 hodin
v okruhu 6 km od restaurace.

Aplikace Bolt Food je dostupná na Google Play i App Store a umožňuje sledovat celý proces objednávky od jejího doručení restauraci přes vyzvednutí kurýrem až po zazvonění u zákazníkova domovního zvonku. To se u uživatelů těší velké oblibě, stejně jako okolnost, že partnerští kurýři se zelenými termotaškami Bolt Food typicky dováží objednávku do pouhých 25 minut. Čeští zákazníci si prostřednictvím Bolt Food nejčastěji objednávají burgery, za loňský rok si jich jen ze sítě McDonald’s nechali dovézt téměř 28 tisíc kusů. Nejdražší objednávka byla loni zaznamenána v Praze, kde si uživatel Bolt Food objednal jídlo v hodnotě 40 600 korun.

„Po službách mobility v Hradci Králové spouštíme také rozvoz jídla prostřednictvím aplikace Bolt Food. Pro restaurace představuje způsob, jak jednoduše získávat nové zákazníky. Náš systém objednávání jídel je přitom k ničemu nezavazuje, například k minimálnímu počtu objednávek. Zato poskytujeme partnerským restauracím rychlou a osobní zákaznickou podporu, stejně jako podporu marketingovou,” vysvětluje Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Hradečtí si také mohou vydělávat rozvozem jídla v zelené termotašce, pokud jsou starší 18 let a vyřídí si živnostenské oprávnění. Zájemci o práci kurýra stejně jako královéhradecké restaurace se mohou do aplikace Bolt Food registrovat na food.bolt.eu.

O Boltu

Bolt je evropskou superaplikací, jejíž misí je dělat dopravu po městě dostupnější, bezpečnou a udržitelnou. Platforma Bolt již slouží 100 milionům zákazníků ve 45 zemích a více než 400 městech napříč Evropou a Afrikou. Bolt usiluje o urychlení přechodu od vlastnění automobilů k sdílené mobilitě a nabízí lepší alternativy včetně odvozu autem, sdílení automobilů a elektrických koloběžek, stejně jako doručování jídel a potravin.