Raiffeisenbank odpustí poplatek za sjednání podnikatelského úvěru

Praha 3. května 2022 – V rámci tradičních Podnikatelských dnů odpustí Raiffeisenbank poplatek za sjednání, který činí 0,5 % z výše úvěru. Drobní podnikatelé a firmy s obratem do 50 mil. Kč tedy ušetří minimálně 4 000 Kč, u vyšších úvěrů ještě více.

„Podnikatelské dny patří k našim velmi oblíbeným kampaním. Proto se neustále snažíme vylepšovat je tak, aby našim klientům usnadňovaly podnikání a život co nejvíce. Letos se například tato nabídka vztahuje na zajištěné i nezajištěné úvěry, což je aspekt, který snad naše drobné podnikatele potěší,“ říká Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisenbank. Pokud klient upřednostní variantu zajištěného úvěru, je mu k dispozici zástava nemovitostí nebo zástava od Národní rozvojové banky.

K Podnikatelským dnům se připojuje i Raiffeisen Leasing, který nabízí na všechna nová i ojetá auta nebo motorky jednotnou sazbu 6,99 %. Pro nová auta je akontace od 0 %, pro ojetá od 10 % a pro motorky od 20 %.

Podnikatelské dny trvají od 1. 5. do 31. 5. 2022 a vztahují se na všechny typy podnikatelských úvěrů kromě kontokorentního.

www.rb.cz/podnikatelske-dny

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele již od roku 1993. Klienty obsluhuje po celé České republice. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).