Stylové přetaktování s pamětmi Kingston FURY Beast DDR5 RGB

  • Nový design chladiče s vylepšeným RGB podsvícením
  • Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync
  • Automatické Plug N Play nastavení při 4800MT/s

Praha – 23. května 2022 – Kingston FURY, herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, dnes oznámila uvedení pamětí Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB. Rodina pamětí Kingston FURY Beast se může pochlubit prvním modulem DDR5, který byl použit pro překonání rychlosti 10 000MT/s. Tento nejnovější přírůstek do portfolia má nový design chladiče s vylepšeným RGB podsvícením pro jasné a živé světelné efekty.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB je perfektním řešením pro vytváření osobitého stylu nové generace počítačových systémů s DDR5. Díky certifikaci Intel® XMP 3.0-Ready a otestování předními světovými výrobci základních desek1 mohou milovníci rychlých strojů stavět počítače s Kingston FURY Beast DDR5 RGB bez obav z nekompatibility. Pomocí softwaru Kingston FURY CTRL2 si uživatelé mohou vybrat z knihovny připravených atraktivních světelných vzorů a efektů a přizpůsobit si je tak, aby byl jejich systém zcela jedinečný. Všechny moduly Kingston FURY Beast DDR5 RGB jsou vybaveny patentovanou technologií Kingston FURY Infrared Sync Technology™, která zajišťuje dokonalou synchronizaci světelných efektů jednotlivých modulů. 

Paměť Kingston FURY Beast DDR5 RGB začíná na rychlosti 4800 MT/s, která je podporována unikátní technologií Kingston Plug N Play pro automatické přetaktování bez nutnosti volby profilu. U modulů s rychlostí 5200MT/s a vyšší lze použít profily Intel XMP 3.0, které určují rychlost, časování a napětí. Kingston FURY Beast DDR5 RGB umožňuje zkušeným hráčům i nadšeným začátečníkům hrát opravdu na maximum.

„Jsme rádi, že můžeme do naší nabídky pamětí přidat Kingston FURY Beast DDR5 RGB,“ řekla Iwona Zalewska, obchodní manažerka pro DRAM v Kingston EMEA. „Uživatelé, kteří chtějí výkon pamětí DDR5 i atraktivní vzhled s RGB osvětlením, si nyní mohou užívat obojí. Díky volbě individuálního přizpůsobení světelných efektů mají plnohodnotný herní zážitek zcela ve svých rukou.“

Paměti Kingston FURY Beast DDR5 RGB jsou k dispozici jako 8GB, 16GB a 32GB samostatné modulech nebo sady po 2 modulech s celkovou kapacitou až 64 GB a rychlostí až 6000 MT/s. Mezi jejich přednosti patří také omezená doživotní záruka a legendární spolehlivost značky Kingston.

Více informací najdete na kingston.com

Vlastnosti a funkce pamětí Kingston FURY Beast DDR5 RGB

  • Nový design chladiče s vylepšeným podsvícením pro jasnější a plynulejší RGB efekty: Hrajte stylově a přizpůsobte si ohromující škálu RGB světelných efektů pomocí programu Kingston FURY CTRL2 nebo softwaru výrobce základní desky.
  • Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology™: Zářivé RGB světelné efekty jsou dokonale seřízené díky patentované technologii infračervené synchronizace společnosti Kingston.
  • Připraveny a certifikovány pro Intel® XMP 3.0: Vylepšené optimální přednastavení časování, rychlosti a napětí pro přetaktování a uložení nových uživatelsky přizpůsobitelných profilů využívajících programovatelný modul PMIC.
  • Schváleny předními světovými výrobci základních desek1: Paměti testované a schválené pro vaši vybranou základní desku můžete použít s jistotou, že budou fungovat.
  • Vylepšená stabilita při přetaktování: Technologie On-die ECC (ODECC) pomáhá udržovat integritu dat pro zajištění maximálního výkonu a spolehlivosti, když překonáváte limity!
  • Funkce Plug-N-Play pro automatického přetaktování při 4800 MT/s3,4: Paměť Kingston FURY Beast DDR5 RGB se automaticky přetaktuje na nejvyšší rychlost povolenou systémem BIOS.
  • Kapacity: 
    • Samostatné moduly – 8 GB, 16 GB, 32 GB
    • Sady po 2 modulech – 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Frekvence: 4800 MT/s, 5200 MT/s, 5600 MT/s, 6000 MT/s
  • Latence: CL38, CL40
  • Napětí: 1,1 V, 1,25 V, 1,35 V
  • Provozní teplota: 0 až 85 °C
  • Rozměry: 133,35 × 42,23 × 7,11 mm

1 Uvedeny na seznamech kvalifikovaných dodavatelů (QVL) z řad předních světových výrobců základních desek.

2 Podsvícení lze nastavit pomocí programu Kingston FURY CTRL nebo softwaru pro ovládání RGB efektů u základní desky. Podpora nastavení RGB efektů pomocí softwaru od třetích stran se může lišit.

3 Plug N Play paměť Kingston FURY™ poběží v systémech podporujících DDR5 až do rychlosti povolené BIOSem výrobce. Funkce PnP nemůže zvýšit rychlost systémové paměti nad hodnotu, kterou povoluje BIOS výrobce. Plug N Play paměti Kingston FURY DDR5 podporují specifikace XMP 3.0, takže přetaktování lze dosáhnout také aktivací vestavěného profilu XMP.

4 Další informace o megatransferech za sekundu – MT/s označuje megatransfery (miliony přenosů) za sekundu a představuje efektivní rychlost přenosu dat pamětí DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM dosahuje vyššího výkonu tím, že k přenosu dat dochází při každé změně hodinového signálu (clock cycle), tedy při jeho nástupné i sestupné hraně.

Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

Clock Rate (frekvence hodin): 1600 MHz

Rychlost přenosu dat: 3200 MT/s

Šířka pásma: 25.600 MB/s (25,6 GB/s)

Více informací najdete na kingston.com.

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston Is With You

O společnosti Kingston Technology Europe Co LLP.

Kingston Technology Europe Co LLP a Kingston Technology Company, Inc., jsou součástí stejné korporátní skupiny („Kingston“). Kingston je největší světový nezávislý výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru. Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Naše zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Nevyrábíme jenom produkty, ale pomáháme naplnit očekávání našich zákazníků a vytváříme řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu. Kingston je s vámi – Kingston Is With You – a víc o nás najdete na Kingston.com.