Zvyšte svůj výkon s fitness náramkem Xiaomi Smart Band 7

Praha, 22. června 2022 – Xiaomi, přední světová společnost v oblasti spotřební elektroniky a výroby mobilních telefonů, dnes uvádí na český trh fitness náramek Xiaomi Smart Band 7, který oproti svému předchůdci disponuje větším displejem, větším množstvím sportovních režimů, lepší výdrží baterie a vyšší voděodolností.

Chytrý náramek Xiaomi Smart Band 7 je určen pro všechny milovníky zdraví a fitness. Pyšní se 1,62″ AMOLED displejem s vysokým rozlišením a až o 25 % větší zobrazovací plochou ve srovnání s předchozí generací, Xiaomi Smart Band 6. Díky tomu poskytuje více prostoru pro zobrazení informací a nabízí uživatelům lepší přehlednost a efektivitu. S více než 110 sportovními režimy mají uživatelé možnost nastavit si individuální fitness cíle, které odpovídají jejich životnímu stylu, a dosáhnout tak co nejlepšího zdraví a pohody. Za pomoci třech dalších režimů (Tréninková zátěž, Doba regenerace a Tréninkový efekt) mohou uživatelé vyhodnocovat a upravovat svůj tréninkový plán a intenzitu pro dosažení maximálního výkonu.

Toto zařízení je vybaveno zcela novou profesionální tréninkovou analýzou VO₂ max, která měří maximální množství kyslíku, které mohou uživatelé během cvičení využít. Xiaomi Smart Band 7 také umožňuje sledování spánku, monitorování SpO₂ a srdečního tepu. Xiaomi Smart Band 7 nabízí více než 100 druhů ciferníků a také se dodává s několika barevnými variantami řemínků. Baterie je navržena tak, aby vydržela až 14 dní v pohotovostním režimu. Navíc je tento náramek díky voděodolnosti 5ATM připraven dělat vám společnost nejen za slunečného počasí, ale i za deště.  

Technické specifikace v anglickém jazyce naleznete zde.

Fitness náramek Xiaomi Smart Band 7 je možné si od dnešního dne zakoupit za 1 290 Kč prostřednictvím oficiálních prodejních kanálů společnosti Xiaomi a na www.xiaomicesko.cz.

O společnosti Xiaomi

Společnost Xiaomi Corporation byla založena v dubnu 2010 a 9. července 2018 byla uvedena na hlavní burzu cenných papírů v Hongkongu (1810.HK). Xiaomi je společnost zabývající se spotřební elektronikou a chytrou výrobou, jejímž jádrem jsou chytré telefony a chytrý hardware propojený platformou IoT. 

V souladu s naší vizí “Přátelit se s uživateli a být nejpohodovější společností v srdcích uživatelů” se společnost Xiaomi neustále snaží o inovace, vysoce kvalitní uživatelskou zkušenost a provozní efektivitu. Společnost neúnavně vytváří úžasné produkty s poctivými cenami, aby si všichni na světě mohli užívat lepší život díky inovativním technologiím.  

Xiaomi je jednou z předních světových společností v oblasti chytrých telefonů. Její podíl na trhu z hlediska dodávek chytrých telefonů se umístil na 3. místě na celém světě ve třetím čtvrtletí roku 2021. Společnost také vytvořila přední světovou spotřebitelskou platformu AIoT (AI+IoT), k jejíž platformě bylo k 30. září 2021 připojeno více než 400 milionů chytrých zařízení, s výjimkou chytrých telefonů a notebooků. Produkty Xiaomi jsou přítomny ve více než 100 zemích a regionech po celém světě. V srpnu 2021 se společnost potřetí dostala na seznam Fortune Global 500, kde se umístila na 338. místě, což je o 84 míst více než v roce 2020.  

Xiaomi je součástí indexů Hang Seng, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index a Hang Seng China 50 Index.