Deloitte v Brně oslavil 15 let, aktuálně má v regionu 140 zaměstnanců a stále roste

Praha, 15. července 2022 – Deloitte v červnu oslavil spolu se svými klienty a obchodními partnery ve Ville Stiassny 15. výročí založení své brněnské pobočky, která s pouhými deseti auditory zahájila provoz v roce 2007. „Tým se postupně rozrůstal a aktuálně se auditními službami, daňovým a právním poradenstvím zabývá 140 zaměstnanců, kteří se o své klienty z Moravy i Čech starají přímo z Brna,“ osvětluje historii brněnské kanceláře Pavel Raštica, partner v oddělení auditu Deloitte.

V rámci Deloitte Legal došlo v roce 2022 také k významnému posílení, když do pozice vedoucího brněnské pobočky nastoupil Ludvík Juřička, který se nyní kromě vedení pobočky zaměřuje především na poskytování právních služeb v oblasti nastavení, správy a udržení rodinného majetku včetně problematiky svěřenských a nadačních fondů.  

Příkladem velmi úspěšného týmu je daňové oddělení, které v posledních letech prošlo rychlým růstem a s aktuálním počtem 30 zaměstnanců je pravděpodobně největším v regionu. „Budoucnost primárně spatřujeme ve spojení komplexního daňového a právního poradenství pod jednou střechou, což je na lokálním trhu unikátní. Dále se chceme zaměřovat na daňové technologie, které jsou v Brně mimo jiné také částečně vyvíjeny,” říká Tomáš Ráček, vedoucí v oddělení daní Deloitte Brno.  

Společnost Deloitte se také aktivně účastní brněnského ekosystému tvořeného primárně v prostředí Jihomoravského inovačního centra a spolupracuje se širokou škálou místních podniků od tradičních výrobních a obchodních oborů, center sdílených služeb a veřejného sektoru. Pro studenty pořádá i pravidelné semináře či přednášky na Právnické a Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity či přednášky na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity.