Úschovna.cz odbavila 5ti miliontou zásilku; slaví 1 rok výročí koupě od Dial Telecomu

Úschovna.cz, nejznámější portál pro bezplatný přenos objemných zásilek, slaví 1. července 2011 jednoleté výročí od doby, kdy její správu převzala společnost Capsa-Premier.cz s.r.o. od Dial Telecomu. Před pár dny zároveň odbavila 5ti miliontou datovou zásilku, což zároveň představuje ve statistikách na objem dat 392 857 ušetřených cédéček.  (TZ)

Capsa-Premier.cz s.r.o. koupila server Úschovna.cz od operátora Dial Telecom přesně před rokem. Plný provoz pak převzala právě od 1. července 2010 a slaví tak jednoleté výročí provozu.

„Výroční ohlédnutí za rokem našeho provozu serveru je o to zajímavější, že právě před několika dny jsme odbavili dle našich statistik pěti miliontou datovou zásilku, což nás velmi těší a je to zároveň mezník,“ řekla k vývoji aplikace Helena Glücksmannová, support manager serveru Úschovna.cz.

5 milionů zásilek a 400 tisíc ušetřených CD

Úschovna.cz odbavila pěti miliontou zásilku v dopoledních hodinách v úterý 28. června 2011. Přepočteno na přenesená data, ušetřila svým uživatelům vypálení 392 857 CD nosičů, samozřejmě nehledě na jejich dopravu. Vyskládali bychom tato CD vedle sebe na fotbalový stadion, pokryli bychom plochu zhruba necelého 1,5 stadionu.

Úschovna.cz přinesla během roku řadu nových funkcí

Jde především o výrazné povolení limitů, ať už jde o velikost zásilek, délky jejich dostupnosti či počty uživatelů, kteří si jej mohou víckrát uložit do počítače.
Mezi zásadní soubor novinek pak patřilo nedávno spuštění registrované sekce pro uživatele, vč. možnosti využití mnoha nových platebních metod pro nadlimitní zásilky, širší sledování zásilek, jejich opětovné odeslání a další funkce.

Více se dozvíte na stránkách http://www.uschovna.cz nebo na níže uvedených kontaktech:

O společnosti Capsa-Premier.cz

Capsa Premier.cz s.r.o. vznikla sdružením serveru Capsa.cz a společností PREMIER system, a.s. a Witto, s.r.o. Capsa.cz je webový systém pro trvalé sdílení dat v týmu a správu projektů, PREMIER system, a.s. se zabývá vývojem a prodejem ekonomicko-informačního systému, WITTO, s.r.o. je účetní společnost poskytující své služby na Slovensku. Capsa-Premier.cz s.r.o. je provozovatelem nejznámějšího serveru Úschovna.cz pro sdílení objemných datových zásilek v České republice.