Gigaset představuje první dotykový telefon pro domácnost

Praha, 3. listopadu 2011 – Gigaset, jeden z největších výrobců telefonů na světě, uvádí na trh model Gigaset SL910, novou vlajkovou loď a první telefon svého druhu s plně dotykovým ovládáním. Elegantní design (držitel red dot design award 2011), vysoká kvalita zpracování, autentické materiály, funkcionalita a inovativní technologie jsou hlavní atributy nejnovějšího modelu prémiové řady německé společnosti Gigaset. Gigaset SL 910 má velký dotykový displej s vysokým rozlišením, jednoduchou navigaci a reproduktor pro hlasitý odposlech s excelentním zvukem. (TZ)

“Všimli jsme si zvýšeného zájmu v segmentu špičkových telefonů pro pevné linky, poptávky po nejnovějších technologiích, precizním zpracování, dotykovém ovládání a osobitém designu,” říká o novém modelu Hans-Burghardt Ziermann, ředitel Gigaset Communications GmbH. “Model Gigaset SL910 podtrhuje naše motto být lídrem inovací v našem oboru,” dodává.

Bezproblémová navigace na dotykovém displeji a volání

S plně dotykovým uživatelským rozhraním přístroje Gigaset SL910 je volání radost. Jeho 3,2“ velký displej se velmi snadno čte a prochází. Uživatelské rozhraní poskytuje rychlý přístup k celé řadě funkcí. Vysoce kvalitní sluchátko a nabíječka z opravdového kovu jsou elegantní a příjemné na pohled i dotyk. Až se 14 hodinami hovorů a 200 hodinami pohotovostní doby můžete volat a přijímat hovory až tři dny bez dobíjení.

Výhody plně dotykového rozhraní

Uživatelské rozhraní modelu Gigaset SL910 obsahuje mnoho inteligentních funkcí, které posouvají vývoj domácího telefonování směrem dopředu. Na displeji jsou tři domácí stránky s rozdílnými uživatelskými nástroji. K volání slouží klávesnice centra vytáčení. Přehled o odchozích, příchozích a zmeškaných hovorech získáte v centru zpráv. Je jen na vás, jaké funkce si vyberete do plně nastavitelného info centra, které může obsahovat kalendář, hodiny, telefonní seznam a další. Funkce ID volajícího umožňuje pomocí fotografie okamžitě rozpoznat příchozí hovory. Rolovací adresář pojme až 500 záznamů vCard, z nichž každý může obsahovat až 8 telefonních čísel.

Cena a dostupnost

Gigaset SL910 a Gigaset SL910A s integrovaným záznamníkem budou v České republice k dispozici v průběhu listopadu 2011. Doporučená maloobchodní cena je 3750,- Kč, respektive 4250,- Kč.

Gigaset Communications GmbH je jedním z největších světových výrobců bezdrátových telefonů a jasný lídr evropského trhu telefonů standardu DECT. Prostřednictvím centrály v Mnichově společnost vyvíjí, vyrábí a distrubuuje vysoce kvalitní produkty. Její portfolio obsahuje zařízení pro klasické pevné linky i telefonování přes internet (VoIP). Hlavní produkční areál je v německém Bocholtu, kde jsou produkty Gigaset vyráběny při dodržení nejstriktnějších standardů kvality a respektu k životnímu prostředí.
Další tiskové zprávy jsou k dispozici ke stažení na http://www.gigaset.com/press
Více informací o Gigaset Communications najdete na http://www.gigaset.com