Ultralevné, přesto s puncem kvality – nové plastové switche ZyXEL pro malé sítě

Společnost ZyXEL Communications představuje další dva produkty z řady Bestseller. Jedná se o dva plastové switche ES-105E a ES-108E určené do domácích sítí či malých kanceláří. Vedle kvality a tříleté záruky je hlavním bonusem bezkonkurenční cena, a to 174 Kč a 215 Kč (doporučené maloobchodní ceny, vč.DPH) (TZ)

Nové switche ES-105E a ES-108E jsou spolehlivou součástí sítě, ať pro 5 nebo pro 8 zařízení v síti. Jsou k dispozici v elegantním černém plastovém designu. Plastové provedení je žádané nejen díky ceně, ale i kvůli prolisům na spodní straně zařízení, které umožňují zavěšení na zeď. Další výhodou těchto produktů jsou integrované „green“ funkce, které výrazně snižují spotřebu energie.

Switche jsou ideální pro nenáročné sítě a aplikaci, neboť nevyžadují jakoukoli úroveň technické znalosti IP problematiky (jedná se o nemanagovatelné switche) a přesto spolehlivě propojí zařízení do funkčního celku.

Aktuálně probíhá promoakce: Trenýrky Styx, pohodlné řešení od ZyXELu!
Při nákupu 3 kusů N-kového bezdrátového routeru NBG-416N nebo 10 kusů některého z nových plastových switchů ES-105E nebo ES-108E, dostanete jako bonus pánské spodní prádlo Styx v luxusním vánočním balení.

O společnosti ZyXEL

ZyXEL Communications Corp. má sídlo na Tajwanu (Hsinchu) a je předním světovým dodavatelem kompletních síťových řešení. Rozsáhlá nabídka IP síťových řešení společnosti ZyXEL zahrnuje přístupové multiplexery, zařízení pro instalaci u zákazníka (CPE), bezpečnostní zařízení a bezdrátová zařízení. Společnost ZyXEL pomáhá malým a středním organizacím a poskytovatelům služeb k zajištění výkonné a spolehlivé sítě. ZyXEL úzce spolupracuje s prodejci síťových zařízení, telekomunikačními společnostmi, poskytovateli služeb a dalšími velkými organizacemi po celém světě.

Více informací o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.cz nebo www.zyxel.com.