HP na čele žebříčku Annual Magic Quadrant Report v kategorii multifunkčních zařízení a tiskáren

PRAHA, 15. listopadu 2011 – Společnost HP oznámila, že byla v posledním vydání studie Magic Quadrant Report společnosti Gartner vyhodnocena jako světový lídr v kategorii multifunkčních zařízení a tiskáren.(1) (TZ)

Společnost Gartner, která zajišťuje nezávislé průzkumy a poradenství v sektoru IT, vydala zatím poslední studii Magic Quadrant Report, která se zabývá multifunkčními zařízeními a tiskárnami a hodnotí jejich výrobce v celosvětovém měřítku podle jejich „schopnosti uvádět na trh skvělé produkty a komplexní vize“.

Podle studie společnosti Gartner nahrazují „tradiční parametry kancelářského tisku, například kvalitu výstupu (jako dpi a rychlost), schopnosti zařízení integrovat a pracovat se softwarovými aplikacemi, které je propojují s podnikovými systémy řízení dokumentů. Schopnost dálkového dohledu a kontroly, diagnostiky, zabezpečení, cloudového tisku a další faktory – to je to, podle čeho se v dnešní době posuzují tiskárny.“
Strategické investice společnosti HP do těchto vlastností tiskáren jí umožnily vybudovat portfolio inovativních multifunkčních zařízení a tiskáren, které podporují širokou škálu aplikací a řešení.

Spotřebitelé, malé i střední firmy i velké podniky, které si vybraly HP jako dodavatele svých technologií, mohou efektivně řídit své toky informací a dokumentů pomocí cloudových a webových tiskových řešení.  Díky nim mají zákazníci lépe fungující pracovní toky, vyšší bezpečnost svých dat a procesů – a tím pádem i vyšší produktivitu a nižší náklady.

HP Open Extensibility Platform a FutureSmart Firmware posilují postavení společnosti v segmentu multifunkčních zařízení a tiskáren díky zjednodušení vývoje a integrace řešení třetích stran, možnosti snadné a rychlé aktualizace, řízení a rozšíření funkčnosti multifunkčních zařízení a tiskáren o nejmodernější řešení a aplikace.
„Věříme, že toto uznání je důkazem, že HP investuje v oblasti reprodukce a tisku správným směrem, který dává zákazníkům skutečnou konkurenční výhodu,“ řekl Ron Coughlin, senior vice president, LaserJet Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group, HP. „Společnost HP staví na svých základech inovace, a vychází tak vstříc stále se měnícím potřebám svých zákazníků.“

  1. Gartner, Inc., “Magic Quadrant for MFPs and Printers, Worldwide,” Federico De Silva, Sharon McNee, 24. října 2011.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti k tomu, aby technologie měly smysluplný přínos pro jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa zahrnuje tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Konvergencí cloudu a konektivity vytváří HP perfektně provázané, bezpečné a kontextově vysoce senzitivní prostředí pro dokonale propojený svět. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Tagged