Software AG představuje publikaci Process-Driven Master Data Management for Dummies

Praha / Darmstadt – 14. listopadu 2011 – Software AG dnes oznámila vydání publikace Process-Driven Master Data Management For Dummies®. Kniha byla sepsána specialisty Software AG a věnuje se unikátnímu procesnímu přístupu při řízení a správě kmenových dat (Master Data Management, MDM). Pokud se využije tento procesní přístup (Process-Driven MDM), který nabízí Software AG, stává se z řízení a správy kmenových dat jedna z priorit, která spojuje pohledy IT a byznys manažerů, kteří pak mohou docenit přednosti vysoce kvalitních kmenových dat v byznys procesech. Process-Driven Master Data Management For Dummies® nastiňuje tradiční MDM techniky a nabízí lepší řešení pro společnosti nebo organizace, aby dosáhly skutečných přínosů. V detailu se také věnuje třem základním pilířům procesně řízeného MDM. (TZ)

„Organizace si dnes uvědomují, že potřebují čistá a konzistentní data. Ale už neumí nastartovat účelné MDM iniciativy a vyčíslit přidanou hodnotu MDM. Důvodem je, že se na problematiku dívají pouze IT pohledem a jsou zaměřeni pouze na zvyšování kvality dat,“ říká jeden ze spoluautorů Jignesh Shah, Vice President Business Infrastructure Products & Solutions společnosti Software AG. „V knize Process-Driven Master Data Management For Dummies® vysvětlujeme, proč je účelné MDM víc než jen pouhé čištění databází. Celé je to o větší efektivnosti procesů, a tedy i větší efektivitě činností a podnikání. Publikace vyvrací zažité technické mýty a popisuje nové metodiky, které napřímo provazují MDM iniciativu s lepší efektivitou, profitabilitou a větší spokojeností zákazníků.“

Procesní přístup Software AG k řízení a správě kmenových dat podtrhuje, že MDM by mělo vycházet z potřeb lidí z obchodu a že středem by měly být byznys procesy. Vezměme v úvahu například výrobní společnost, která má ve svém inventáři vysoký počet nesprávných produktových kódů. Procesně řízené MDM se zaměří na celý proces objednávání. To znamená, jak MDM může pomoci snížit počet nesprávných objednávek namísto pouhého běžného vyčíslení a vyčistění dat (počet nesprávných kódů). Cílem procesního MDM je zlepšení byznys procesů identifikováním a zlepšením kvality dat, které se v procesech používají. Procesní MDM tak nabízí jednoduché způsoby, jak jednoduše spočítat návratnost investic a jakým směrem je zacílit.

„Je důležité, že se v publikaci Process-Driven Master Data Management For Dummies® věnuje tolik prostoru faktu, že pro efektivní MDM je důležité pracovat jak s byznys procesy, tak s daty,“ říká Andy Hayler, šéf nezávislé výzkumné společnosti The Information Difference, která se věnuje MDM. „Pro ty, kteří se chtějí věnovat MDM, nabízí tato kniha velmi užitečné rady.“

Na knize Process-Driven Master Data Management For Dummies® spolupracovali tři experti ze Software AG. Jignesh Shah, Vice President Business Infrastructure Products & Solutions, kterého můžete často vidět jako prezentujícího a který je také spoluautorem knihy SOA Adoption For Dummies®. Mathew Manathara, Vice President Global MDM Solutions, který vede kompetenční centrum Software AG pro MDM. Alexander Hoeppe, Solution Owner for Product Lifecycle Management and MDM Software AG Consulting, který pomohl vybudovat procesní metodiky pro MDM a PLN.

Speciální Software AG vydání publikace Process-Driven Master Data Management For Dummies® je k dispozici ke stažení zdarma. Vydavatelem knihy, která vychází v angličtině v brožovaném formátu a ve formě e-knihy, je společnost Wiley Publishing, Inc. Tuto publikaci nabízí exkluzivně společnost Software AG.

Process-Driven Master Data Management For Dummies® je čtvrtou publikací v edici For Dummies vydanou ve spolupráci se Software AG. Ostatní jsou SOA Adoption For Dummies, BPM Basics For Dummies a Process Intelligence For Dummies.

Odkaz ke stažení publikace: http://www.softwareag.com/corporate/products/wm/mdm/process_driven_mdm_book.asp

# #

O SOFTWARE AG

Software AG je přední světový dodavatel řešení pro Business Process Excellence. Již 40 let přichází s inovativními řešeními, mezi nimiž je i první vysoce výkonná transakční databáze Adabas, první platforma pro analýzu podnikových procesů ARIS nebo první B2B server a na SOA založená integrační platforma webMethods.

Naše jedinečnost spočívá v tom, že nabízíme nejjednodušší a nejsnáze ovladatelná end-to-end řešení pro řízení podnikových procesů (business process management, BPM), navíc s nejnižšími náklady na pořízení a provoz. Naše značky, špičky ve svém oboru – ARIS, webMethods, Adabas, Natural a IDS Scheer Consulting – představují jedinečné portfolio, které zahrnuje procesní strategii, navrhování, integraci a měření procesů; na SOA založenou integraci a data management; implementaci procesně řízeného SAP; konzultační služby a servis v oblasti strategických procesů.

Software AG dosáhla v roce 2010 obratu 1,1 miliardy euro a dnes má víc než 5 400 zaměstnanců, kteří se starají o více než 10 000 společností a veřejných institucí v 70 zemích světa. Naše komplexní softwarová řešení a služby umožňují společnostem dosahovat rychleji trvalých podnikatelských výsledků. Vedení společnosti sídlí v Německu, společnost je registrovaná na Frankfurtské burze (TecDAX, ISIN DE 0003304002 / SOW).

Software AG – Get There Faster

Podrobnější tiskové informace včetně databáze obrazových a multimediálních materiálů jsou dostupné na adrese www.softwareag.com/press.

Sledujte nás na Twitteru 
Software AG Germany | Software AG USA