AOC představuje designový monitor s kolébkou pro iPhone® a další nové displeje během CES 2012

Dorsten, 20. prosince 2011 – Jednou z nejdůležitějších událostí během CES (Přehlídka spotřební elektroniky) ve dnech 10-13. ledna 2012 v Las Vegas je uvedení monitoru s plným HD rozlišením, vybaveného integrovanou kolébkou pro iPhone, která umožňuje rozšířit zobrazení fotografií z iPhone faktorem 37, ze strany firmy AOC, specialisty na displeje, na trh. Nabídku nejnovějších výrobků, které představila firma AOC, doplňují také další nové displeje. (TZ)

Nejnovější monitor pro fanoušky iPod®/iPhone

Prostřednictvím e2343Fi firma AOC uvádí na trh designový displej určený zejména pro komunitu fanoušků Apple® s miliony jejích následovníků. Na základně tohoto elegantního monitoru se nachází integrovaná kolébka pro připojení mnoha modelů iPhone a iPod. A to není vše, protože na tomto displeji 58,5 cm (23”) lze zobrazovat obsah v podobě videa nebo fotografií v 37 krát větší podobě než na iPhone, který je jejich zdrojem. Vysoká kvalita audia je zajištěna prostřednictvím reproduktorů, které činí z e2343Fi nejen monitor s vynikajícími zobrazovacími vlastnostmi, ale také ideální multimediální řešení pro uživatele výrobků od firmy Apple.

Další nové výrobky
AOC uvede v Las Vegas na trh také 3D displej s uhlopříčkou 58,5 cm/23” a mimořádně tenkým rámem, který je založen na polarizační technologii, která je aktuálně k dispozici pro 3D monitor.

Výjimečně přenosný USB displej přijímá své napájení i signál prostřednictvím jednoho USB kabelu. Tento flexibilní model lze použít jako klasický monitor nebo – po jednoduchém odstranění stojanu – jako široký digitální fotorámeček nebo prezentační displej.  Ideálně se také hodí jako rozšíření na workstation pro laptopy, PC tablety nebo netbooky.

Něco o firmě AOC:
AOC je jednou z globálních obchodních značek přítomných na trhu displejů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis a atraktivní design, stejně jako ochrana životního prostředí, inovativnost výrobků a konkurenční ceny – to vše jsou důvody, které vedou stále víc a víc zákazníků a distribučních partnerů k důvěře vůči firmě AOC. Mimořádně široký rozsah nabízených displejů pro počítače a televizních monitorů získal mnoho cen. AOC je dceřinou společností firmy TPV Technology Limited, největšího výrobce LCD na světě. www.aoc-europe.com