Skypicker nabízí zákazníkům v ceně letenky full-servis

Brno, 4. září 2014 – Vyhledávač levných letenek nízkonákladových společností Skypicker.com nyní nabízí lety všech nízkonákladových aerolinek po celém světě, navíc je umí kombinovat tak, aby na sebe spoje navazovaly a aby se cestující dostal do své cílové stanice za co nejnižší cenu. Skypicker také jako jediný na trhu nabízí zákazníkům v ceně letenky all-inclusive služby včetně garance doletu. (TZ)

Zákazník si kupuje full-service, ne jen samotnou letenku

Klíčové služby Skypicker.com:

  • Odbavení online – významně šetří čas především u letů s přestupem;

  • Skypicker guarantee – v případě, že zákazník nestihne navazující let z důvodu zpoždění nebo zrušení předchozího letu, Skypicker zařídí přepravu na místo určení nebo vrácení peněz.

Skypicker.com je vhodnou volbou pro všechny typy zákazníků, umí uspokojit nováčky v oblasti nezávislého cestování, i pokročilé cestovatele, jež se nebojí létat s přestupy.

Nabídka Skypicker.com obsahuje:

  • Dostupnost aktuálně v 16 jazycích vč. češtiny;

  • jednoduchý web bez zbytečných nabídek a dodatečných služeb – zákazník dostane jen to, co hledá;

  • veškerou komunikaci a odbavení provede Skypicker tým za zákazníka. Zákazník pouze vyplní jednoduchý formulář, zaplatí a před odletem dostane na mail palubní lístek nebo eTicket, o nic dalšího se nemusí starat;

  • kombinace letů různých aerolinek, což vede k další úspoře nákladů na cestování.

„Skypicker není jen obyčejný web, našim zákazníkům nabízíme all-inclusive službu od rezervace k online odbavení, která jim pomůže, i když zrovna nelétají každý den a neví, co si všechno musí zařídit,” říká Petra Vaškových, marketingová manažerka Skypicker.com.

Služba je nyní dostupná již v 16 jazycích, od začátku roku přibyla ruština řečtina, finština, turečtina, srbština, maďarština, litevština a ukrajinština, další jazyky jsou v plánu.

Informace o Skypicker.com

Vyhledávač levných letenek nízkonákladových leteckých společností Skypicker.com vznikl v roce 2012 z iniciativy několika brněnských studentů. Zakladatel projektu, Oliver Dlouhý, dal podnět k vytvoření nástroje, který dokáže snadno a rychle vyhledat nejlevnější kombinace letů. Projekt má ambici stát se celosvětovým lídrem v oblasti vyhledávání levných letenek.

Zpočátku byl Skypicker určen nezávislým cestovatelům, dnes je základna uživatelů mnohem pestřejší. Portál navštěvují a využívají lidé všech věkových skupin a různého postavení.

To, že se jedná o smysluplný projekt s velkým potenciálem, dokazuje pozornost zahraničních médií. Vyhledávače Skypicker si všimly mj. deníky The New York Times, nebo francouzský Le Figaro,.

Skypicker obsadil čtvrté místo v letošním ročníku ankety Křišťálová lupa 2013 v sekci Globální projekty českých tvůrců, kde jsou oceňovány nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu.