WebSupport přebírá webhostingový byznys Českého serveru

Původem slovenská hostingová jednička WebSupport, která patří mezi nejrychleji rostoucí technologické firmy ve střední a východní Evropě, přebírá zákazníky společnosti Český Server, s.r.o. a navyšuje tak počet registrovaných .cz domén o 20%. (TZ)

“Po více jak 10 letech, kdy jsme vedle tvorby webových prezentací a aplikací úspěšně provozovali také registraci a správu domén a webhostingů, jsme se rozhodli předat tuto divizi společnosti WebSupport s.r.o., která se zaměřuje pouze na sektor těchto služeb,” přibližuje situaci jednatel Českého serveru Lukáš Toman.

WebSupport, který na zdejším trhu působí od roku 2011, tak získává další klienty, kterým nabídne svůj inovativní The Hosting, prvotřídní zákaznickou podporu a také hromadu bonusů a výhod. Jednou z nich je například nová mobilní aplikace, která umožňuje okamžitou registraci a správu domén, online komunikaci s helpdeskem nebo notifikační systém informující klienty o blížícím se konci služeb přímo v jejich telefonu.

“Přesun všech služeb proběhne ve dvou fázích. V první dojde k migraci klientských účtů pod náš systém, ve druhé fázi budou přesunuty samotné webové stránky, databáze a e-mailové účty. Předpokládáme, že se tak stane v horizontu jednoho až dvou měsíců,” upřesňuje Pavel Horalík, který se stará o českou pobočku WebSupportu.