Gondíci s.r.o. vstupují do Country Radia

Televize Prima pokračuje ve spolupráci s  rádiovou sítí Radio United Services a pouští do éteru další svůj program – pořad Gondíci s. r. o. Lifestylový magazín startuje na vlnách Country Radia 17. května. Posluchači si jej mohou poslechnout každou neděli od 19 do 20 hodin.

V rámci 60minutového vysílání bude připraveno 6 vstupů, které budou výběrem toho nejlepšího, co mohli diváci vidět předešlý den – tedy v sobotu od 16.25 na TV Prima. Také v rozhlasové verzi čeká posluchače plno inspirace a rad z oblasti bydlení, zahrady, designu a zdraví, které jim spolu s odborníky přináší populární sourozenecká dvojice Dalibor a Adéla Gondíkovi.

„Synergické propojení televize i rádia se nám potvrdilo u prvního našeho projektu – TOP STAR magazínu. Proto jsme dali zelenou i dalšímu oblíbenému pořadu Gondíci s.r.o., u kterého předpokládáme velký zájem ze strany inzerentů v rámci našeho mediálního zastupitelství Media Club,“ říká provozní ředitel skupiny Prima Vladimír Pořízek.

Lifestylový magazín Gondíci s. r. o. se na televizních obrazovkách objevuje od 7. března letošního roku a je zaměřen na současného diváka. Pořad je postaven na 7 až 9 reportážích, které se z jedné poloviny odehrávají na různých stanovištích po celé České republice a z druhé v moderní vile. Témata v pořadu vždy reflektují roční období a několikrát do roka se mohou diváci těšit na speciální díly, které jsou věnované například lodím a rybám nebo vinným sklípkům a vinobraní.

Průměrná sledovanost Gondíci s. r. o. je 224 tisíc diváků 15+ a průměrný share je 12, 53 % (od 7. března do 9. května 2015).

Za televizi Prima