DIGIMAX – nová specializovaná prodejní síť v oboru telefonů opět povyrostla

Ostrava, 13. 5. 2015 – Společnost AT Computers rozšířila svou novou specializovanou prodejní síť DIGIMAX, která, nyní už ve 105 kamenných prodejnách, nabídne zákazníkům mobilní telefony, tablety a řešení pro inteligentní řízení domácností a firem.   (TZ)

Prodejní síť DIGIMAX vznikla v polovině roku 2014 a již po dvou měsících čítala
40 prodejen. Na konci roku se pak stala největší sítí kamenných prodejen specializovaných na oblast tzv. telco v ČR. Aktuálně DIGIMAX zahrnuje 105 prodejen, které geograficky pokrývají přes 80 % českých a moravských měst nad 10 tisíc obyvatel, a je zastoupen ve všech krajích. Zákazníci z menších měst, kteří potřebují kvalitní služby a velký výběr z oblasti telco, tak už nemusí dojíždět do velkých měst.

Zákazníci si v DIGIMAXU nakoupí mobily, tablety a příslušenství od většiny významných značek na trhu. Spolehnout se přitom mohou na odborné poradenství vyškoleného personálu a také na záruční a pozáruční servis zakoupeného zboží. Navíc je pro ně každý měsíc připraveno několik produktů za velmi výhodné ceny, tzv. DIGIMAX MAXAKRŮ.

„Prodejní síť DIGIMAX je opravdovým unikátem co do množství nabízeného sortimentu telefonů, tabletů a příslušenství. Jde o vskutku specializované prodejny se skvělými prodejci. Najdete v ní i značky chytrých telefonů, které přišly na český telco trh teprve nedávno, jako Acer, ASUS či Lenovo,“ uvedl Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers, a.s. „Rádi s výběrem zařízení poradíme, portfolio je opravdu široké,“ dodává.

###

DIGIMAX je největší síť kamenných prodejen v ČR, zaměřených na prodej a servis mobilních telefonů. Samozřejmostí je široká nabídka příslušenství a služeb. Kvalitní proškolený personál zajistí Vaši plnou spokojenost. Více informací na www.digimax.cz.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 15,03 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.