ASRock Z170 Gaming-ITX/ac – jediná pro 4K 60Hz Video Playback

Praha, 23. září, 2015 – Aktuálně snad není žádná jiná základní deska řady Intel 100 formátu mini-ITX schopna konkurovat desce ASRock Z170 Gaming-ITX/AC, která by vypadala jako konvenční malý form factor s párem DDR4 DIMM slotů na boku, jedním PCIe 3.0 x16 slotem na spodu a obrovským socketem LGA1151 CPU sedícím uprostřed. Není třeba se omezovat jenom podle zevnějšku. Tato kompaktní herní deska vládne muší váze série 100 ve všech ohledech – ve srovnání specifikací, funkcí i výkonu. (TZ)

ASRock Z170 Gaming-ITX/AC je postavena na osmivrtsvém PCB a má osmifázový design napájení. To v konečném důsledku vede k lepšímu výkonu, který dále zesilují prvky jako Super Alloy a Gaming Armor, tlumivky Premium 60A Power, Dual-Stack MOSFETy, kondenzátory Nichicon 12K Platinum, napájecí konektor Hi-Density, 15μ zlaté kontakty a Digi Power. Je to stabilní, energeticky úsporná a ze všeho nejvíc, výkonná deska.

Její další význačný rys je grafický výstup. K dispozici jsou dva porty HDMI a DisplayPort osazeny na zadním I/O panelu (jeden z portů HDMI má čip na podporu nejnovější verze HDMI s ochranou HDCP). To značí, že má schopnosti pro přehrávání videí nebo hraní her v rozlišení až 4K při 60 Hz pomocí vlastní Intel HD Graphics! Jestli plánujete hrát s přídavní grafickou kartou nebo se uspokojíte s integrovanou grafikou, ASRock Z170 Gaming-ITX/AC bude vaši nejlepší volbou pro malé herní sestavy.

Ukázka 4K 60FPS videa na Z170 Gaming-ITX/ac:

https://youtu.be/ZctNgvP8UY0

ASRock Inc. byla založena v roce 2002 a specializuje se na oblast základních desek. Svou značku cílevědomě buduje na konceptu 3C – “Creativity, Consideration, Cost-effectiveness”. Neustále posouvá hranice výroby s ohledem na životní prostředí vyvíjí ekologické produkty.
ASRock v současnosti patří mezi tři největší výrobce základních desek. Rychle rostoucí společnost se sídlem v Taipei na Tchajwanu má pobočky v Evropě i USA. Mladá a dynamická společnost zaměřuje svou produkci na segmenty od vstupních modelů po hlavní proud a získává celosvětovou pověst svou spolehlivostí a znalostmi. Další informace najdete na www.asrock.com.