Webnode poprvé v televizi a v on-line s novou videobrand kampaní

Brno 6. září 2017 – Webnode, jeden z největších celosvětových poskytovatelů webových stránek zdarma, se poprvé představil v televizi. Svoji premiéru si odbyl na kanále ČT sport, kde formou sponzoringu sportovních utkání šíří povědomí o značce na českém trhu. V on-line prostředí k tomu navíc přidal svoji další videokampaň.

Sponzorský vzkaz, který diváci mohou zhlédnout na sportovním kanále České televize, má za cíl propagovat značku Webnode a dostat ji k více lidem. Desetisekundový spot s názvem „Webové stránky pro vás i vaši firmu“ se objevuje před vybranými sportovními utkáními (například fotbalem). Jeho výrobu zajistila produkční společnost spolupracující s Českou televizí. „Těžiště našich kampaní se nachází především ve výkonnostním marketingu. I tak jsme se rozhodli vyzkoušet jiné marketingové kanály. Sponzorský vzkaz nám přišel vhodný zejména k oslovení skupiny lidí, která o této možnosti tvorby webových stránek možná ani neví,“ uvedl Slawomír Jakub Budziak, Head of Team Leaders ve Webnode.

Společně s tímto spotem byla spuštěna i nová produktová videokampaň „Vlastní webové stránky snadno a zdarma“ (ke zhlédnutí zde www.youtube.com/watch?v=J-O95OsKgjA) v on-line prostředí. Minutová kampaň cílí na uživatele internetu, kteří ještě nemají své vlastní webové stránky a chtějí si je vytvořit sami během pěti minut, a to zcela zdarma. Přitom nezáleží na tom, k jakému účelu budou určeny. Kampaň běží v Česku a v dalších zemích, kde je využita její anglická verze, a má za úkol posílit značku Webnode v roli specialisty na tvorbu webových stránek zdarma. V rámci sociálních sítí je Webnode aktivní zejména na YouTube, Facebooku a Twitteru.

O společnosti Webnode:

Webnode je globální technologická společnost, na jejíž platformě si své webové stránky vytvořilo již přes 27 miliónů zákazníků, z toho přes 2,5 milionů v České republice. Nejvíce uživatelů má Webnode v Brazílii, Španělsku, Německu, Francii, Itálii, České republice a Slovensku. Ačkoliv Webnode působí celosvětově, veškeré svoje aktivity soustřeďuje v Brně. Bezmála stočlenný tým tvoří zaměstnanci 20 různých národností. www.webnode.cz.