ADATA XPG představuje herní 3D NAND SSD disk SX950U

Praha, Česká republika – 13. březen 2018 – Společnost ADATA, významný světový výrobce výkonných paměťových modulů, NAND flash produktů a mobilního příslušenství dnes představila 2,5“ SSD disk SATA XPG SX950U pro hráče. Využívá nejnovější paměťové čipy 3D NAND a díky vysokorychlostnímu SMI řadiči dosahuje rychlostí pro čtení / zápis až 560 / 520 MB/s. Dostupný bude v kapacitách až 960 GB. Kromě toho je SX950U vybaven technologiemi inteligentní SLC Cache a DRAM Cache Buffer, díky nimž nabídne optimalizovaný a konstantní výkon. Pro zajištění integrity a bezpečnosti přenášených dat je SX950U vybaven funkcemi LDPC ECC a RAID Engine, které posilují stabilitu systému a prodlužují životnost SSD disku. Pro PC nadšence a hráče toužící po špičkovém herním zážitku je SX950U skvělou volbou posilující výkon celého systému za dostupnou cenu.

V České republice budou skladem během března 2018 v kapacitách:

  • 240GB (2099 Kč)
  • 480GB (3699 Kč)
  • 960GB (6999 Kč) a bude k dispozici během dubna 2018.

Vysoká rychlost a skvělá stabilita

Herní SSD disk SX950U obsahuje nejnovější generaci 3D NAND Flash obvodů, takže může oproti předchozím verzím SSD disků s 2D NAND poskytnout vyšší spolehlivost a výkon. Díky kapacitě až 950 GB mohou hráči na disk ukládat více her i herních dat. SSD Disk je vybaven SMI řadičem a technologiemi inteligentní SLC Caching a DRAM Cache Buffer. Také proto dosahuje maximálních přenosových rychlostí až 560 MB/s pro čtení a 520 MB/s pro zápis. To vše potěší zejména hráče, kteří budou moci spouštět a nahrávat své hry z disku SX950U mnohem rychleji než dříve.

Ultra-odolnost nejen pro hráče

Aby zabránil chybám, které se občas mohou objevit při přenosu dat, používá SX950U takzvané LDPC ECC (Low Density Parity Check Code). Tento algoritmus v reálném čase pečlivě kontroluje data a zvyšuje tak kvalitu přenosu. Kromě toho má SX950U vestavěné technologie RAID Engine a Data Shaping; obě výrazně zvyšují životnost uložených dat. Všechny tyto výhody navíc jen vhodně podtrhuje rozšířená pětiletá záruka, se kterou SX950U přichází na trh.

O značce XPG
Xtreme Performance Gear, neboli XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonný PC hardware. Produkty XPG se vyznačují tím, že ještě překročily přísná testovací kritéria ADATA A+, čímž dosahují nejvyšších standardů pro skvělou stabilitu a výkon celého zařízení. XPG nabízí náročným hráčům a nadšeným příznivcům přetaktování tu nejlepší zkušenost na hraně možností. XPG v sobě spojuje nejlepší technické vlastnosti a špičkový design, jemuž se dostalo řady mezinárodních ocenění. Ta zahrnují například Good Design Awards z Japonska a tchajwanskou Excellence Gold Awards. Produkty ADATA XPG jsou dobře známé všem příznivcům přetaktování a profesionálním herním týmům, které je využívají jako základ své vítězné hardwarové výbavy. Pro vice informací navštivte www.xpg.com